Skip Navigation Links

Engeller Sabit Eren'le Kalktı..

Erenler Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Sahibi Sabit Eren, eşi Tansel Eren ve oğlu Ahmet Eren'le birlikte iki engelli vatandaşa çok fonksiyonlu akülü tekerlek

Gündem   A+a-

 
Erenler Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Sahibi Sabit Eren, eşi Tansel Eren ve oğlu Ahmet Eren’le birlikte iki engelli vatandaşa çok fonksiyonlu akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu..
 
Engeller Sabit Eren’le Kalktı..
 
Yaptığı hayır işleriyle liderliğini koruyan ve hemen her fırsatta da çok sevdiği hayır işlerine yenilerini eklemeye gayret eden Erenler Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Sahibi Sabit Eren, yine gönülleri fethetti.
Uzun yıllardır engelleri nedeniyle hayatla barışık olamayan ve hep birilerine bağımlı olmak zorunda kalan iki engelli vatandaşı daha çok fonksiyonlu akülü tekerlekli sandalyeyle hayata bağlayan Sabit Eren, Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende duygulu anlar yaşadı.
Bilindiği üzere İşadamı Sabit Eren, Payas Engelliler Derneği’ne de 15 tekerlekli sandalye bağışında bulunmuş ve engellerin kalkması için örnek teşkil edecek önemli bir görevi yerine getirmişti.
Duygulu anlar yaşayan İşadamı Sabit Eren’in yanında her zamanki gibi en büyük destekçisi eşi Tansel Eren ve oğlu Ahmet Eren de bulundu.
Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Kır, Okul Aile Birliği Başkanı Nihat Karpuz ve çok sayıda velinin de hazır bulunduğu törende Öznur Köse, Gökhan Acar’a çok fonksiyonlu akülü tekerlekli sandalyeleri Hayırsever İşadamı Sabit Eren ve eşi Tansel Eren tarafından verildi.
Engelli vatandaşlar Öznur Köse ile Gökhan Acar’ın oldukça duygulu anlar yaşadıkları gözlenirken, mutluluklarını ise Tansel Eren’le paylaştılar.
Tansel Eren, her iki engelli vatandaşla yakından ilgilenerek hayırlı olsun dileklerini iletti.
 


Sabit Eren Namık Kemal İÖO ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet