Skip Navigation Links

Çocuklarımızı Karanlığa Teslim Etmeyeceğiz

Birleşik Haziran Hareketi Dörtyol Bilimsel Ve Laik Eğitim İçin Alanlara İndi

Çocuklarımızı Karanlığa Teslim Etmeyeceğiz

Gündem   A+a-

Birleşik Haziran Hareketi Dörtyol bileşenleri Türkiye genelinde alınan karar doğrultusunda dün saat 15;00’da Dörtyol Saat Meydanında Bilimsel ve Laik Eğitim için eylem ve basın açıklaması yaptı.

CHP, Emep, ÖDP gibi siyasi partilerin ve Eğitim Sen ile Eğitim İş Sendikası üyelerinin destek verdiği basın açıklamasına CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu’da katıldı.

Birleşik Haziran Hareketi Dörtyol Birleşenleri adına Saat Meydanı’nda saat 15;00’da yapılan basın açıklamasında; “Dindar ve Kindar bir nesil yetiştireceğiz diye yola koyuldular. Eğitim Müfredatını hurafelerle doldurdular. Zorunlu din dersleriyle mezhepçi bir saldırı başlattılar. Okullarımızı zorla imam hatiplere dönüştürdüler.

Şimdi de zorunlu din dersini anaokullarına indirerek yeni adımlar atıyorlar. Karma eğitimi kaldırmanın planlarını yapıyorlar. Çocuklarımızı gerici, mezhepçi bir kuşatma içerisine almaya çalışıyorlar. Parası olanların özel kolejlere itildiği, yoksulların, işçi çocuklarının ise piyasa denen çarkın dişlileri arasında harcandığı bir sistem kuruyorlar. Laik ve Bilimsel Eğitim İçin Ayaktayız.” denildi.

Emniyet görevlilerinin yoğun tedbir aldığı basın açıklaması daha sonra davul zurna eşliğinde çekilen halayların ardından sorunsuz bir şekilde dağıldı.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet