Skip Navigation Links

“Hatay halkının huzursuzluğu CHP iktidarında son bulacak”

Ön seçimin olacağına kesin olarak bakılan Hatay’da CHP aday adayları da çalışmalarına hız verdi. Ali Mutlu Arsuz ilçesinde

“Hatay halkının huzursuzluğu CHP iktidarında son bulacak”

Arsuz   A+a-

hem belediye başkanlığını hem de CHP Arsuz İlçe Teşkilatını ziyaret ederek ön seçim kararı öncesindeki son ziyaretlerini gerçekleştirdi.

            Arsuz CHP İlçe  Teşkilatını ziyaret eden Ali Mutlu, Arsuz’un yeni bir ilçe olmasından dolayı sorunlarını bildiğini vurgulayarak çözüm noktasında tek yolun CHP olduğunu ifade etti. İlçe Başkanı Faik Çetin ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek Ali Mutlu’ya başarılar diledi.

            Daha sonra Arsuz Belediyesine geçen Ali Mutlu burada belediye başkanı Nazım Culha ile bir araya geldi. Arsuz’un unutulduğunu ifade eden Ali Mutlu, “AKP iktidarı kendisinden olmayan belediyelere karşı gösterdiği tavrı biliyoruz. Özellikle yeni ilçe olmuş ve bir çok sorunu olan Arsuz’u ihmal ettiği ortada. CHP iktidarında sadece CHP’li belediyelere değil tüm partili partisiz belediyelere hizmet gidecek” dedi. Ön seçim konusunda başından beri ısrarcı olduğunu da dile getiren Ali Mutlu, Pazar günü yapılacak olan PM’nde ön seçim kararının alınacağını söyledi.

            Nazım Culha ise 1994-1999 yılları arasında beraber meclis üyeliği yaptığı Ali Mutlu’ya başarılar dilerken, Mutlu’nun 30 yıldır parti için mücadele ettiğinin bizzat tanığı olduğunu ifade etti.

            Oradan Altınözü ilçe teşkilatına geçen Ali Mutlu’yu burada İlçe Başkanı ve Karbeyaz belediyesi eski başkanı  Halil Özdemir karşıladı. Karbeyaz Belediyesi eski başkanı Özdemir, Ali Mutlu’yu belediye başkanlığı döneminde sık sık beldeye gelerek ziyaretlerde bulunduğu dönemlerde de takdirle izlediğini ifade ederek, “Yıllardır bu partide siyaset yapıyorsunuz. Beldemize de 20 yıl önce bile gelip ziyaret eden bir insansınız. Bu yolda parti tabanının sizlere teveccüh göstereceğine eminim” dedi.

            Ali Mutlu ise gittiği yerlerde CHP iktidarının tek yol olduğunu ifade ederek, “Yolun sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu seçim Türkiye’nin dönüm noktası. Ya cumhuriyeti sevenler ve isteyenler kazanacak ya da tek adamlı padişahlık sistemini isteyenler kazanacak. Hatay’ın her yerini geziyoruz görüyoruz ki tarım bitmiş vaziyette. Çiftçi perişan. Sınırlarımız yol geçen hanına dönmüş. Hatay halkında bir huzursuzluk ve korku var. Bu korkuyu CHP iktidarında halkımıza unutturacağız” şeklinde konuştu

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet