Skip Navigation Links

Hayır Dualarınızı Bekliyorum

Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, AK Parti Hatay Milletvekili A.Adayı olduğunu açıkladı.

Hayır Dualarınızı Bekliyorum

Politika   A+a-


Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, AK Parti Hatay Milletvekili A.Adayı olduğunu açıkladı.


Son yıllarda yapmış olduğu çalışmalar ile adından sürekli bahsedilen Doç.Dr.Tülin Durgun Yetim'in aday adaylık başvurusu sevinç ile karşılandı. Hatay da bayan milletvekilinin olmaması gözleri Doç.Dr. Tülin Durgun Yetim'e çevirirken Yetim ise Hatay'ın ilk kadın milletvekili olarak hizmet etmek istediğini söyledi. 

M.K.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, AK Parti Hatay İl binasında aday adaylığını açıkladı.

Doç. Dr. Tülin Yetim, yaptığı basın toplantısında şunları söyledi: AK PARTİ ailesinin değerli mensupları, saygıdeğer gönül dostları, sevgili hemşehrilerim ve basınımızın güzide temsilcileri.. Hepiniz hoşgeldiniz.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan “2015 Türkiye Genel Seçimleri” için, gönül verdiğim AK PARTİ’den Hatay milletvekili aday adaylığı başvurumu 11 Şubat 2015 carsamba günü itibariyle yaptım.
Ülkemizin ve şehrimizin geleceği adına, hepimizin üzerine düşen tarihi sorumluluklar var. Bu sorumlulukları yerine getirmek için hepimiz gönül birliği içerisinde milletimize  hizmet etmeliyiz.
Yeni Türkiye'yi inşa ederken, siyasi istikrarı, ekonomik istikrarı, demokratik istikrarı, paralel yapı ile  mücadeleyi, çözüm sürecini, kadın ve gençlik konusundaki yapacağımız çalışmalar ile yeni Türkiye’yi tasavvur ediyoruz.


Yeni Türkiye’nin oluşumunda 7 Haziran 2015 genel seçimlerinin önemli bir eşik olduğunu düşünüyorum. Türkiye bu eşiği geçerken, bu ülkeye ve millete hizmet gayesi olan herkes için siyasete talip olmak, hem görev, hem de büyük sorumluluktur.
Bugün Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu  liderliğindeki AK PARTİ hükümetleri, günümüze kadar ülkemizin ilerlemesinin ve çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasının önünde ne kadar engeller varsa bunları kaldırmak için çalıştı.  Hükümetimiz, Allah’ın izni ve milli iradeden aldığı güçle tüm engelleri teker teker aştı.

Siyasetteki en büyük kazanç, milletimizin yaptığı hayır dualardır. Biz, sizlerin dua ve destekleriyle yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizleri yetiştiren ve geliştiren bu aziz millete minnet borcumuz var. Bu borcu da ancak memleketimize hizmet ederek ödeyebiliriz.

Omuzlarıma almaya çalıştığım sorumluluğun büyüklüğünün farkındayım. Ancak bize düşen vazife ise sorumluluktan kaçmak değil, aksine bu milletin bir evladı olarak memleketimize onur ve şerefle hizmet etmektir.

Bu arada benim aday adaylığımın ayrı ve özel bir yeri var. O da ne diye sorarsanız. Bugüne kadar Hatay’da  hiç bir siyasi partiden kadın bir aday seçilerek parlamentoda temsil edilmemiştir. Bu nedenle Hatay’ın ilk kadın milletvekili olarak parlamentoya sizin temsilciniz olarak gitmek istiyorum. Ayrıca başörtülü olduğum için üniversitede derslerden atılan bir öğrencilikten, üniversite hocası olmamın önünü açan Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan ve güzide ekibine vefa borcumu ödemek ve babamın "kızım seni memleketime geri getirdim artık gözüm arkada kalmaz" dediği güzel memleketim Hatay'a hizmet etmek  için, AK PARTİ’den Hatay milletvekili aday adaylığına talibim.
Biz gelecek seçimi başarıyla kazanıp, Cumhuriyetin 100. Yılını, büyük Türkiyemiz'i dünyadaki en saygın ve güçlü konuma getirmiş şekilde kutlamak istiyoruz.
Biz göremeyiz ama Anadolu’yu yurt edinmemizin 1000. yılında da dünyanın en güçlü ve itibarlı ülkesi olacağımıza inancımız tam. Hedefimiz ve davamız çok büyük.
Siyasette kavga ve gürültüden ziyade barışçı, kendini halkına ve seçmenine adayan, sözde değil özde hizmetler ile memleketine sahip çıkan bir milletvekili olacağım. Tüm halkımıza, partililerimize ve kamuoyuna sonsuz saygılarımı sunuyorum...

Aslen Kırıkhanlı olan başarılı hekim Tülin Durgun Yetim evli ve iki çocuk annesi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet