Skip Navigation Links

Körfez İskenderunspor Yağmur Rüzgar Dinlemiyor

Spor Toto 2. lig Beyaz Gurubunda mücadele eden Körfez İskenderun Spor, Pazar günü İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı

Körfez İskenderunspor Yağmur Rüzgar Dinlemiyor

Spor   A+a-

Keçiörengücü maçı hazırlıklarını yağan aşırı yağmur ve rüzgara rağmen sürdürüyor. Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak Keçiörengücü maçına hazırlanan Turuncu Mavili ekipte tüm futbolcular galibiyete kilitlenmiş durumda. Takımda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmayışı camiayı sevindiriyor. 5 Temmuz stadındaki antrenmanları yöneticiler ve Kızıl Körfez Taraftar gurubu üyeleri de izleyerek futbolculara moral aşılamaya çalışıyor. 
Körfez İskenderun Spor Teknik Direktörü Ramazan Silin, " Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak Keçiörengücü karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Takımımızda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Her futbolcumuz benim için eşit değerdedir. Pazar günü hangi futbolcumuzun forma giyeceğini şimdiden kestirmek mümkün değil. Körfez İskenderun Spor'un forması Aslan'ın ağzındadır" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet