Skip Navigation Links

Şimdi Hesaplaşma Zamanı

2015 Genel seçimlerine sayılı günler kala İskenderun siyaset arenası da hareketlenmeye başladı.

Şimdi Hesaplaşma Zamanı

Politika   A+a-

Ardı ardına gelen istifalarda şok bir isim Hatay gündemine damgasını vurdu. İskenderun’da 2,5 yıl İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Cengiz Başar’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Hatay Milletvekili aday adayı olacak. Hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce İskenderun Emniyet Müdürlüğü görevinden alınan Cengiz Başar, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne tayin edilmişti.  

Dönmez, Özçörekçi, TEDAŞ Müdürü Coşkun’da Aday Adayı Oldu

Ak Parti’de ise hareketli saatler yaşanırken 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde tüm dikkatleri üzerine çeken Belediye Meclis Üyesi Mehmet Dönmez’de görevinden istifa edip Ak Parti Hatay Milletvekili aday adayı oldu. Yine İskenderun halkının yakından tanıdığı eski TEDAŞ Müdürü Yusuf Coşkun’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda ki görevinden istifa edip Ak Parti’den aday adayı oldu. İskenderun Belediye Meclis Üyeleri’nden Ak Partili Filiz Özçörkeçi’de istifa edip partisinden aday adayı olan isimler arasında yer aldı.

MHP’de Şaşırtan İstifa!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İskenderun Belediye Meclis Üyesi Muhittin Kara’da görevinden istifa edip Partisinden Hatay Milletvekili aday adayı oldu. Kara’nın istifası MHP kulislerinde şaşkınlıkla karşılanan isimler arasında yer aldı. 

Gezi Parkı – Cengiz Başar – CHP ?

Ardı ardına gelen istifalarda en çok konuşulan isim ise Emniyet Müdürü Cengiz Başar oldu. Gezi olaylarında İskenderun polisini yöneten isim olan Müdür Cengiz Başar, CHP parti tabanında tepkilerle karşılandı. Emniyet Müdürü Başar için sosyal medyada şu ifadeler yer verildi: “gezi olaylarında yüzlerce insana gaz sıkan grubu yöneten aralarında lise öğrencisi olan ve onlarca insanın yargılanmasına yol açan bir emniyet müdürünün CHP’den aday adayı olması, geziden temsilcileri parlamentoya taşıyacağız yaklaşımını yanlış mı anladı.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet