Skip Navigation Links

Milletvekilinin Halkta Karşılığı Olmalı!!!

Koşulsuz önseçim ısrarıyla gündemdeki yerini koruyan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, mevsimlik aday olmadığına vurgu yaptı.

Milletvekilinin Halkta Karşılığı Olmalı!!!Web
TV

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yoğun adaylık çalışmalarıyla işi arasında mekik dokuyor.

Özel İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimlik görevini de başarıyla yürüten Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, koşulsuz şartsız önseçim ısrarıyla gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yapmıştı.

Koşulsuz önseçim ısrarından CHP Genel Merkezi’nin neden kendisini aday göstermek zorunda olduğuna ve de halkın neden kendisine oy vermesi gerektiğine kadar bir çok soruyu yanıtlayan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, uzun yıllardır koşulsuz şartsız CHP’yi destekleyen tabanın yine koşulsuz şartsız önseçimle onure edilerek, tercih hakkının tabana yaptırılmasının önemine dikkat çekti.

Geçtiğimiz dönemde 10’ncu sıra adayı iken dahi sanki birinci sıra adayıymış gibi 1 fazla milletvekili çıkarabilmek için mücadele verdiğini hatırlatan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, milletvekili adaylarını 15 ilçede kayıtlı CHP’nin neferlerinin belirlemesinin iktidar yürüyüşünde çok daha etkili bir sonuç ortaya koyacağına vurgu yaptı.

CHP’nin iktidar zaferine onure ettiği ve adayları belirlemesi için yetki verdiği tabanıyla, üyeleriyle ve halkıyla yürümesinin büyük bir başarıyı getireceğini belirten Şahutoğlu, taban hareketinin iktidar yürüyüşünü hızlandıracağı kanaatini ortaya koydu.

Mevsimlik Aday Olmadım!!!

CHP Genel Merkezi’nin neden kendisini aday göstermesi gerektiği yönündeki soru üzerine çarpıcı açıklamalarda bulunan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, “kendimi  siyasi istikbal kaygısı taşıyan birisi olarak görmüyorum. Kendimi bu davanın neferi olarak addettim. Biz çalışmalarımızı mevsimlik yapanlardan olmadık.” Dedi.

Aday olması durumunda ise CHP’ye 10 binin üzerinde yeni seçmen kazandıracağı iddiasını dile getiren Dr. Yılmaz Şahutoğlu, tabandan ve örgütlerden bulduğu desteğin karşılık bulacağından kuşkusunun olmadığına vurgu yaptı.

Milletvekilinin Halkta Karşılığı Olmalı!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet