Skip Navigation Links

7. Çocukları İskenderun'dan mı?

Angelina & Brad Çiftinin İskenderun’a Gelmesi Bekleniyor

7. Çocukları İskenderun'dan mı?

Magazin   A+a-

Bu çocuğun bu günlerde Kamptan ayrılarak ailesiyle birlikte İskenderun'da geldiği iddia ediliyor. Brad çiftinin Hatay'a geleceği öne sürüldü...

ANGELİNA VE BRAD PİTT ÇİFTİNİN İSKENDERUN'DA EVLAT EDİNECEĞİ KONUŞULUYOR
Avustralya basınında yer alan haberde, çiftin evlat edineceği Suriyeli çocuğun iki yaşında olduğu belirtildi. Musa isimli çocuğun, Hatay Altınözü'ndeki bir sığınmacı kampında yaşadığı ve bir süre önce ailesiyle birlikte İskenderun'a geldiği iddai ediliyor..

İSKENDERUN'A GELMESİ BEKLENİYOR...
Avusturalya basınında yer alan habere göre; Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olan Angelina Jolie'nin, Musa ile 2012 yılında Türkiye'ye yaptığı ziyaret sırasında tanıştığı belirtiliyor. Ünlü oyuncunun, anne ve babasını kaybeden Musa'nın hikayesini duyunca ağladığı öğrenildi.
Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin Kamboçya, Etiyopya ve Vietnam'dan evlat edindikleri 3 çocuklarının yanı sıra 3 de biyolojik çocukları var.

AVUSTURYA BASINI TÜRKİYE'YE GELMEYE HAZIRLANIYOR
Bu haberin yayınlanmasının ardından Avusturya basınının Türkiye ye gelmek için hazırlıklar yaptığı ise gelen haberler arasında. Haber Avusturya'da basında geniş yer alırken, Türk makamları ise kendilerine şu ana kadar her hangi bir bilgi ulaşmadığını söylediler

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet