Skip Navigation Links

Riyat Kırmızıoğlu’ndan İlginç Ak Parti Benzetmesi!

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, ilk resmi açıklamasını CHP İskenderun İlçe teşkilatında gerçekleştirdi.

Riyat Kırmızıoğlu’ndan İlginç Ak Parti Benzetmesi! Web
TV

Politika   A+a-

Salon Sığmadı, Hoparlörlerden Dinlediler…

CHP’nin Hatay’da en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Dr. Riyat Kırmızıoğlu’nu partililerde yalnız bırakmadılar. Parti toplantı salonuna sığmayan çok sayıda partili Kırmızıoğlu’nun konuşmalarını parti binasının girişine kurulan hoparlörlerden takip ettiler. Çok sayıda aday adayının da katılım gösterdiği açıklamada ilk olarak konuşan CHP İskenderun İlçe Başkanı Corc Basus, CHP’nin iktidar yürüyüşünün başladığını söyledi.

Ömürleri Doldu…

Alkışlarla konuşmasına başlayan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, yaptığı selamlama konuşmasının ardından Ak Parti’nin artık ömrünü tamamladığını söyledi. Doktorluk mesleğinden örnek verdiği konuşma ile ölümcül hastalığa yakalananların geçirdiği 5 evre olduğuna dikkat çeken CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu; “bugün itibariyle AKP ölümcül hastalık evrelerinin ilk dördünü tamamlamış sıra son evreye gelmiştir. Gezi direnişi ile başlayan AKP’nin çöküşünün beş evresini kısaca özetleyecek olursak; faiz lobisi, bir avuç çapulcu diyerek inkar ettiler. Yüzde elliyi evlerinde zor tutuyoruz, camide içki içtiler, baş örtülü bacımıza saldırdılar diyerek Ali İsmail’i, Abdocan’ı katlederek Berkin’in annesini yuhalatarak öfkelerini gösterdiler. Kendi yarattıkları düzmece davalardaki tutukluları salıvererek ve çeşitli açılım hareketleri ile pazarlık evresini başlattılar. Bugün itibariyle içerisinden geçtiğimiz dönemde ise bunalımı yaşamaktadırlar. Ortadoğu’da ki Osmanlı heveslerinin hepsi suya düşmüş diktatörün kaprisine dayalı bir iktidarın “Kristof Kolomb Çıkışı” ayarsız “Osmanlı açılımları” “Duşakabinoğulları” gösterisi gibi bir dizi trajikomik girişim, bunalımı gözler önüne sermektedir. Peki ya son aşama? Bu daha yazılmadı, yazılmayı bekliyor. Bugün bütün sorun ömrünü tamamlamış AKP iktidarını kaçınılmaz sona taşımıştır” dedi.

CHP, dünde vardı, bugünde var, yarında var olacaktır… 

Yaptığı konuşmasında Ak Parti iktidarını eleştiri yağmuruna tutan CHP’li Kırmızıoğlu, son olarak; “dün başka diktatörler vardı artık yoklar. Bugün AKP var yarın olmayacak. Ama yüce önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP dün vardı, bugünde var, yarında var olacaktır” diye konuştu.

 

Riyat Kırmızıoğlu’ndan İlginç Ak Parti Benzetmesi!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet