Skip Navigation Links

Bu Nasıl Siyaset? Merkez Partili Ama Ak Partili Adayları Destekleyecek!

Kısa bir süre Ak Parti’den Hatay Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan İskenderun Bayır Bucak Türkleri Dernek Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi,

Bu Nasıl Siyaset?  Merkez Partili Ama Ak Partili Adayları Destekleyecek!

Politika   A+a-

sosyal medyada yaptığı paylaşım ile Merkez Partisi İskenderun İlçe Başkanlığına getirildiğini duyurup Ak Partili aday adaylarını destekleyeceğini açıkladı.

Kendisine ait sosyal paylaşım sitesi olan ‘facebook’ üzerinden Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Mehmet Fettah Çiftçi, yine yaptığı bir paylaşım ile bu defa Merkez Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı görevine atandığını duyurdu. Prof. Dr. Abdurrahim Karslı’nın kurucusu olduğu ve Genel Başkanlığını yaptığı Merkez Partisi’nin İskenderun İlçe Başkanlığına getirildiğini duyuran Çiftçi sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

Partililerin gösterdiği tepkilere karşın yine sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Çiftçi, yaptığı açıklama ile akıllarda soru işareti oluşturdu. ‘Bu Nasıl Siyaset’ dedirten paylaşımda Çiftçi, Ak Partili Milletvekili Aday Adaylarını destekleyeceğini duyurdu. Çiftçi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu sürecin Ak partiye zarar vereceğini düşündüğüm için Ak parti aday adayı değilim. Fakat aday adayı arkadaşlarımın her zaman yanında çalışacağım. Onların bölgesindeki bütün Türkmen kardeşlerimle Ak parti aday adaylarının yanındayım sonuna kadar destekçiyim desteğimi de her gittiğim aday adayı arkadaşlarıma göstereceğim. Kamuoyunun bilgisine...”

Facebook Adresini Dondurdu, Babası Cevap Verdi!

Yaptığı paylaşımlar sonucu Ak Partililerin tepki gösterdiği Mehmet Fettah Çiftçi, kendisine ait olan ‘facebook’ adresini ise bir süre dondurdu. Tepkilere ilk cevabı baba Mehmet Çiftçi, yine sosyal medya üzerinden verdi. Baba Çiftçi: “Sevgili dostlarım; Mehmet Fettah Çiftçi hakkında yapılan bu iftiralar doğru değildir. O dostlarına vermiş olduğu sözünün arkasındadır. Yalan, dolan açıklama yapanlardan bende şüphelenmeye başladım. Yazıklar olsun böyle iftira atan kişilere yarın Mehmet Fettah Çiftçi’nin yüzüne nasıl bakacaklar” dedi.

Paralelcilerin Silah Çektiği İddiası

Öte yandan, Ak Parti Hatay Milletvekilliği Aday Adaylığı’ndan tehdit edildiği için geri çekildiği iddia edilen Mehmet Fettah Çiftçi, yaptığı telefon görüşmelerinde paralelcilerin kendisine silah çektiğini ve bu yüzden Merkez Partisi’ni seçtiğini söylediği öne sürüldü.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet