Skip Navigation Links

Yol Genişlemesi Sürüyor

İskenderun'da şehirlerarası trafiği şehir içi trafiğinden ayırarak araç seyrini sağlayacak yol genişletme çalışması devam ediyor.

Gündem   A+a-

İskenderun’da şehirlerarası trafiği şehir içi trafiğinden ayırarak araç seyrini sağlayacak yol genişletme çalışması devam ediyor.


E–91 karayolunun, Tayfur Sökmen Bulvarı ile üst geçit arasında kalan alanda İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmanın 5 günlük iş programı içinde tamamlanması hedefleniyor. Çalışmanın yeni bölümünde 350m’lik refüj yenilenirken, yol genişliği 15m’ye çıkarılmış olacak.

Konu ile ilgili İskenderun Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “E–91 karayolu üzerindeki Ulucami Caddesi kavşağı ile Tayfur Sökmen Bulvarı arasında kalan kısımda iki taraflı olarak saklama cepleri tamamlanmıştır. Aynı bölgede orta refüj de daraltılarak yol genişliği arttırılıyor. Bu çalışma ile şehirlerarası araç trafiğini, şehir içi araç trafiğinden ayırarak güvenli seyir yapılması sağlanacaktır. Dönmez durağına giriş yapan şehir içi otobüs ve minibüslerin yarattığı trafik sıkışıklığı da asgariye inecektir.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet