Skip Navigation Links

Dr. Riyat Kımızıoğlu’na Vefa Örneği..

CHP’den Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Sarıseki, Karayılan, Azganlık, Denizciler ve Bekbele halkıyla buluştu.

Dr. Riyat Kımızıoğlu’na Vefa Örneği..

Politika   A+a-

CHP’den Hatay Milletvekilliğine aday adaylığı uzun süredir bilinen ancak, Devlet Memuru olması nedeniyle halkla buluşma çalışmalarını medyaya aktaramayan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Sarıseki, Karayılan, Azganlık, Denizciler ve Bekbele halkıyla Sarıseki Asım Kibar Kültür Merkezi’nde buluştu.

Dr Riyat Kırmızıoğlu’nun yanında her zaman duran yine bölge halkını sevgi ve saygısını kazanmış Dr. Selda Kırmızıoğlu da toplantıda hazır bulundu.

Uzun yıllar görev yaptığı Sarıseki, Karayılan, Denizciler bölgesinde halkın sadece sağlık sorunlarıyla değil, özelde sorunlarının çözümü için gayret gösterirken gönüllerde taht kuran Dr. Riyat Kırmızıoğlu’na CHP’den Milletvekili Aday Adaylığı yolunda desteğini gösteren bölge halkı eşine ender rastlanan türde bir vefa örneği göstererek bağrına bastı.

Desteklerini göstermek, uzun yıllar kendilerine hizmet eden, sağlık sorunlarının çözümünde her türlü katkıyı veren, sıcak ve samimi kişiliği nedeniyle de her zaman evlerinde ağırladıkları Dr. Riyat Kırmızıoğlu’nu bağrına basan bölge halkı, Asım Kibar Kültür Merkezi’ni doldurdu.

Duygularını ifade eden CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, ““Artık halkımızla buluşma zamanıdır” diyerek ilk toplantımızı Sarıseki ' de Asım Kibar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdik. Eskimeyen dostlarımızın 500 -550 tanesinin sıcak yürekleriyle doldurduğu salonda heyecanlanmamak elde değildi. Artan sorunlarımızı ve çözümlerini konuştuğumuz bu verimli toplantıları her beldede her mahallede tekrar edeceğiz. Bu kadar kısa sürede duymadığı için gelmeyen yoldaşlarımızın telefonla atamalarına da teşekkür ederim “ dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet