Skip Navigation Links

“Ak Parti’nin Hafızası Bizleriz!”

8. Gün Haber Sahibi Gazeteci Gökhan Gökpınar’a Konuşan Ak Partili Av. Abdülkerim Güven: “Ak Parti’nin Hafızası Bizleriz!”

“Ak Parti’nin Hafızası Bizleriz!” Web
TV

Politika   A+a-

İskenderun halkının yakından tanıdığı Ak Partili Avukat Abdülkerim Güven, 8. Gün Haber Sahibi Gazeteci Gökhan Gökpınar’ı ziyaret etti.  2015 genel seçimlerinde Hatay Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Güven: “partinin hafızası bizleriz. Bu iş enerji işidir. Bu hizmete yeniz yüzlerle katılmak istiyoruz. Halkımızın duasını bekliyoruz” dedi.

Figür Olmaktansa “Fırça” Olmayı Yeğledim!

Ak Parti’de ki başarı tablosunda figür olmaktansa tablonun kenarında fırça olmayı yeğlediğini kaydeden Av. Güven, şöyle konuştu: “teşkilatın kurucu gençlik kolları başkanlığının yanı sıra yeni oluşan yönetimde o zamanki sınırlarımıza göre Karayılan’dan Arsuz’un Kale köyüne partimizin bütün teşkilatlandırılmalarında emeğimiz geçmiştir. Bugüne kadar bizim için asıl olan Ak Parti davasıdır. Bu bir başarı tablosuysa bu başarı tablosunun içerisinde esas figür olmaktansa tablonun kenarında bir fırça darbesi olmayı yeğledik. Türkiye’de 3 Kasım 2002 ve öncesi diye bir milat oluştu. Çok büyük gelişmeler oldu. Türkiye çağ atladı. Birçok konuda uzun mesafeler alındı. Ekonomi düzeldi, ve bu düzelen ekonomi ile Türkiye komşularının aksine bir barış ortamı yaşadı. Ortadoğu ile Türkiye’ye baktığınız zaman yaşasın demokrasi diyebiliyoruz. Bu geminin rotasının şaşmaması için kaptanlar çok önemliydi. Biz şahsımızı ön plana koymadan bu geminin yola çıkması için elimizden geleni yaptık. Avukatlık yapıyorum. Halkımızla iç içeyiz. İskenderun’a jeopolitik olarak baktığınızda şehrin çok dinamik olduğunu görüyorsunuz. Asla baskıyı kabul etmiyor. 2014 yerel seçimleri de bunun en bariz göstergesidir” dedi.  

“Ak Parti’nin Hafızası Bizleriz!”  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (3) adet yorum var.
canan kul 15 Şubat 2015 Pazar
abdulkerim bey boşuna para harcamyın derim bi vatandaş olarak zaten aday belli genel merkez mevcut millet vekilinden vazgeçmez nedeninin siz benden daha iyi bilrsiniz
Osmanlı torunu 6 Şubat 2015 Cuma
Abdulkerim Güven Nerede Biz Oradayız
karakartal 5 Şubat 2015 Perşembe
Av. Abdulkerim Güven ile durmak yok yola devam
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet