Skip Navigation Links

Av. Hakan Mazman da CHP’den Aday Adayı..

Av.Hakan Mazman,CHP'den Hatay Milletvekilliği Aday Adaylığını duyurduğu açıklamasını CHP Arsuz ilçe teşkilatı önünde düzenlendiği toplantıda yaptı.

Av. Hakan Mazman da CHP’den Aday Adayı.. Web
TV

Politika   A+a-

Arsuz ilçe teşkilat binasına onlarca araçlık konvoy eşliğinde giden Avukat Hakan Mazman’a Hatay’ın çeşitli ilçelerinden katılım gösteren onlarca partiliden de destek vardı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Gökpınar, belediye meclis üyeleri, milletvekili aday adayları Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Dr. Ender Çolakoğlu ve Mali Müşavir Ali Mutlu’nun da katıldığı törende konuşan CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin, seçim heyecanının yerel seçimlerin ardından sürdüğü bir ortama işaret etti ve aynı heyecanla çalışmaların sürmesi temennisinde bulunarak, CHP’nin zaferi için herkesin katkı vermesini istedi.

Türkiye’deki huzur ve barış ortamının zedelendiğini belirterek konuşmasında kardeşlik diline vurgu yapan Avukat Hakan Mazman, etnik köken ve inanç farklılıklarını birer zenginlik olarak görmenin önemine dikkat çekti.

Eşi  Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisi Özlem İlbeyci Mazman’la birlikte kalabalık partili topluluğunun karşısına çıkan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Hakan Mazman, neden milletvekili olmak istediğinden tutun da, Hatay’ın ve Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarına kadar bir çok konuda fikirlerini beyan etti.

Avukat Hakan Mazman konuşmasında şöyle dedi;  “Ben  Avukat Hakan MAZMAN . 36 yaşındayım ve Avukatım. Hatay  nüfusuna kayıtlıyım. İş hayatımı, sosyal hayatımı ve aile yaşantımı Hatay da sürdürmekteyim. Evliyim ve iki çocuk babasıyım.

Neden Milletvekili  olmak istiyorum? Hepinizin soracağı ilk sorudur mutlaka…

Eğitimimden yola çıkarak Belediye Kanunu, Yasalar, Yönetmelikler, Mevzuatlar ve Uygulamalar mesleki birikimlerim arasında. Gencim, Dinamiğim… kimsenin arkasına sığınmam, öteki ayrımı yapmadan, dışlamadan, çağdaş  yönetim anlayışıyla doğruluğa ve dürüstlüğe inanırım. Ben bir Hatay  emekçisiyim, Hatay Hayranıyım ve hepsinden önemlisi Hatay  Sevdalısıyım. Tek yürekle, başta arsuz ilçemiz olmak üzere ,büyüklerimizle, kadınlarımızla, gençlerimizle ,çocuklarımızla,daha güzel ve daha yaşanabilir bir hataydan başlayarak daha yaşanabilir bir Türkiye inşa etmek için aday adayıyım

Ülkemizi yoksullaştıran, insanlarımızı kullaştıran, sadaka toplumu yaratan bir iktidara dur diyebilmek için. Yasama, yürütme  ve  yargı erklerine kuvvetler ayrılığının teminatı olabilmek için aday adayıyım. Özgür basının yarınlarına ışık olabilmek için, aday adayıyım, mezhep savaşlarını körükleyen ve barışın ve kardeşliğin başkenti Hatay ımızı  bu savaşın merkezi haline getiren iktidara dur diyebilmek için aday adayıyım

Sizlerin de bildiği gibi bir zamanlar partimizin kalesi olan Hatay ımızı partimizin yıkılmayan kalesi yapmak ve partimizin bayrağını bu kalenin burçlarına dikebilmek,halkımıza yalnız olmadığını gösterebilmek için adayım.,Anadolu’nun kültür mozaiği olan Hatay da seçmenlerle buluşma, onları ikna etme ve  güvenlerini kazanmada iddialı olduğum için adayım. Değerli partililerim,

Geçmişten ders çıkarmalıyız. Sıcak elimizi, güler yüzümüzle insanlarımıza yaklaşarak onların sorunlarını dinleyip ve bu sorunları çözmek için adayım.

Hatay ı  tanıyorum, sorunları biliyorum. Tercihiniz ben olursam bu sorunları çözeceğime inanıyorum. Bu inancımdan dolayı adayım.. Çünkü biz Hataylıyız  ve Hatay’lı kendi kendini yönetecek bilgi, beceri ve olgunluktadır. Sadece Hatay’a değil bütün  ülkemizin değerlerine ulaşıp onları da kalemiz yapmak için aday adayıyım.”

Av. Hakan Mazman da CHP’den Aday Adayı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet