Skip Navigation Links

Geleceğin Şampiyonları !!!

Nitelikli insan kaynağı ile başarı ve gelişimin sağlanacağının bilincinde olan Şampiyon Filtre ,

Geleceğin Şampiyonları !!!

Ekonomi   A+a-

“İnsan Kaynakları Yönetimi”nin önemine yaptığı her sosyal sorumluluk projesinde dikkat çekiyor.
Şampiyon Filtre, bugünkü başarı grafiğini ileriye taşıyacak çocukları geleceğe hazırlamak ve sahip çıkacakları değerleri göstermek amacı ile “Geleceğin ŞAMPİYON’ları Resim Yarışması” etkinliği düzenledi.
Geleceğin Şampiyonları resim yarışması etkinliğinde çocuklarla yakından ilgilenen Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yılmaz, etkinliğe katılan tüm çocuklara çeşitli hediyeler verdi ve başarılı çalışmaları nedeniyle onları kutladı.


Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz yaptığı açıklamada şöyle dedi, “Nitelikli insan kaynağı ile başarı ve gelişimin sağlanacağının bilincinde olan Şampiyon Filtre ,  İnsan Kaynakları Yönetiminin önemine inanmaktadır. “ÖNCE İNSAN” felsefesinden hareket ederek, şirketimizi geleceğe ancak çalışanlarımızla taşıyabileceğimize inanıyoruz. İnsan Kaynakları'nın görevi, Şirketimizin hedef ve stratejileri doğrultusunda eğitim düzeyi yüksek, nitelikli, genç insan gücünün alımını gerçekleştirmektir. Esas amacımız Doğru İnsanı, Doğru İşe Yerleştirerek, hem işletmenin hem bireyin çıkarlarını gözetmektir.
Şampiyon Ailesi olarak geldiğimiz bugünü ileriye taşıyacak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve sahip çıkacakları değerleri göstermek amacı ile “Geleceğin ŞAMPİYON’ları Resim Yarışması” etkinliği düzenlenmiştir. Burada her zaman olduğu gibi Şampiyon Ailesi birlik ve beraberlik mesajları alınmıştır. Yönetim olarak böyle tablo görmekten mutluyuz.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet