Skip Navigation Links

Kızılay Kan Bağışı otobüsü Gelişim’de

Türk Kızılayı, Türkiye geneli birçok ilçeyi gezerek kan bağışı kampanyaları düzenliyor.

Kızılay Kan Bağışı otobüsü Gelişim’de

Sağlık   A+a-

Türkiye geneli birçok ilçeyi gezerek kan bağışı kampanyaları düzenleyenTürk Kızılayı, ‘Bağışlanan Her Kan, Kurtarılan 3 Can’ Projesi kapsamında, 2-3 Şubat tarihlerinde Özel İskenderun Gelişim Hastanesi ön bahçesindekan vermek isteyen vatandaşların bağışlarını kabul edecek.

İskenderunluları, kan bağışında bulunmaya davet eden Türk Kızılayı Görevlisi Dr. Sinan Atmaca, “Türk Kızılay’ı,kan bağış kampanyasını belirli aralıklarla Türkiye’nin her yerinde gerçekleştirmektedir.Türk Kızılay Ekibi olarak bizlerde ‘Bağışlanan Her Kan, Kurtarılan 3 Can’ Projesi kapsamında, iki gün boyunca Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne kan vermek isteyen bağışçılarımızı bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Kan bağışlamanın vücut sağlığı açısındanönemli olduğunu vurgulayan Dr. Atmaca, “Erkeklerde 3 ayda bir, kadınlarda ise 4 ayda bir kan verilmesi sağlık açısından önemlidir.Ayrıca vatandaşlarımız bağışladığı bir ünite kanla, 3 canı kurtarmanın mutluluğunu da yaşamaktadır. 18- 65 yaş arası kendini sağlıklı hisseden, sürekli ilaç kullanmayan bağışçılarımızı kan vermeye davet ediyoruz. Sabah saatlerinde başladığımız kan bağışı kampanyamız, iki gün boyunca akşam saat 17.00’a kadar devam edecektir” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet