Skip Navigation Links

Krediyi Krediyle Kapatmayı Düşünmeyin!!!

Olağan mali genel kurulda güven tazeleyen Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez:

Krediyi Krediyle Kapatmayı Düşünmeyin!!!Web
TV

Ekonomi   A+a-

İskenderun’un Denizciler Mahallesi’nde faaliyet gösteren bölge esnafının can simidi Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi olağan mali genel kurulunu gerçekleştirdi.
Başkan Hüseyin Sönmez’in güven tazelediği ve tüm gündem maddelerinin de oy birliğiyle geçtiği genel kurulun sonunda Başkan Hüseyin Sönmez’den üyelerine önemli mesajı vardı.
Başkan Hüseyin Sönmez, kredi ödemelerini yapamayan ve takibe giren esnafların öz varlıklarıyla borçlarını bitirmeleri tavsiyesinde bulundu ve “Sakın ha, krediyi krediyle ödemek seçeneğini düşünmeyin” diyerek kötü giden ekonomik tablo nedeniyle kemer sıkma politikasının önemine işaret etti.


Hatay Bölge Birlik Başkanı İsmail Toklucu’nun divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, tüm gündem maddeleri  oy birliğiyle geçti.
Genel kurulun sonunda ise Hatay Bölge Birlik Başkanı İsmail Toklucu’dan genç başkan Hüseyin Sönmez’in başarı karnesine ve esnafların sorunlarının çözümü noktasında gösterdiği çabaya bolca övgü vardı.
Başkan Hüseyin Sönmez yaptığı konuşmada, “2014 yılı dalgalı bir seyir izledi. 2015 yılı daha karamsar bir tablo bekliyorum. Bankalara veya kredi kefalet kooperatiflerine güvenerek hareket edilmeyecek. Mevcut öz kaynaklarımızla işlerimizi çevirmeye çalışacağız. Takipteki esnaflarımıza esneklik göstermeyeceğiz. Krediyi krediyle kapatmak doğru değil. Bunu tüm esnaflarımıza duyurmak istiyorum” dedi.

Krediyi Krediyle Kapatmayı Düşünmeyin!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet