Skip Navigation Links

Belen geçidi kaçakçılara geçit vermiyor

Hatay'ın Belen ilçesinde, 2 Ekimde ve dün yapılan aramalarda, kaçak olduğu belirlenen 21 bin 100 paket sigara, 60 şişe viski ile 110 kilogram çay ele

Gündem   A+a-

Hatay'ın Belen ilçesinde, 2 Ekimde ve dün yapılan aramalarda, kaçak olduğu belirlenen 21 bin 100 paket sigara, 60 şişe viski ile 110 kilogram çay ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yusuf A. yönetimindeki 01 LT 549 plakalı minibüsü durdurmak istedi. Kaçmaya çalışan minibüs sürücüsü, uyarı ateşi açılması sonucu durdu. Minibüste 9 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
İlçe girişinde İbrahim G. idaresindeki 31 DK 597 plakalı otomobili durduran ekipler, bagajda 4 bin 500 paket kaçak sigara buldu. Şüphe üzerine durdurulan Ömür O. yönetimindeki, İsmail A. ve Mehmet K'nin de bulunduğu 31 K 5914 plakalı otomobilin bagajında da 4 bin 600 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Antakya ile İskenderun arasında hizmet veren minibüste, yolculardan Mert Y. ve Hasan K'nin bagajlarında aramada 60 şişe kaçak viski, Hıdır A. ve İbrahim H.A'nın bagajlarında 3 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. H.Ç. ve Ö.İ'nin çantalarında da 110 kilogram çay bulundu.
Yetkililer, zanlıların ifadelerinin alınmasının ardından İskenderun Adliyesine gönderildiğini, ele geçirilen malzemelerin İskenderun Gümrük Müdürlüğüne teslim edildiğini söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet