Skip Navigation Links

Zeynep Prıme Mall Avm'yi Salladı

Türk pop müziği güçlü seslerinden biri olan ünlü sanatçı Zeynep, İskenderun Prime Mall Alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu.

Gündem   A+a-

 
Türk pop müziği güçlü seslerinden biri olan ünlü sanatçı Zeynep, İskenderun Prime Mall Alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu.
Güneyin İncisi müzik eğlence programının TV çekimleri için İskenderun’a gelen ünlü pop müziği sanatçısı Zeynep, verdiği konserde sesi, müziği ve sempatik tavrıyla izleyenlerin gönlünü fethetti.
Sesi ve besteleriyle yıllardır müzik dünyasındaki saygın yerini koruyan Zeynep, saygın ve hanımefendi kişiliğiyle de gerçek bir yıldız sanatçı olduğunu kanıtladı.
İlk kez 1995 yılında yayınladığı "İnadı Bırak" adlı albümüyle başarılı bir çıkış yakalayan Zeynep, gazi ve şehit askerlere hitaben yaptığı besteler ve verdiği destek konserleriyle müzik dünyasında çok özel bir yere sahip. Zeynep, hayranları tarafından İlk albümünün gözde şarkıları olan “Mehmedim Zeynep” ve “İnadı Bırak Zeynep” olarak anılmaya devam ediyor.
Programın moderatörlüğünü yapan İskenderunlu sevilen ses sanatçısı Emirhan’ın sorularını da içtenlikle yanıtlayan Zeynep, samimi ve doğal tavırlarıyla izleyeler tarafından beğeniyle izlendi. Programda Emirhan da yeni albümünden şarkılarını seslendirdi.
Çekimleri Prime Mall AVM’nin havuz üstü Platformunda gerçekleşen televizyon programına Türkiye’nin gündemindeki ünlü sanatçılar sohbetleriyle ve müzikleriyle konuk olmaya devam edecekler.
İskenderun’da kurulduğundan bu yana farklı sosyal etkinliklerle de bölgenin yeni yaşam merkezi haline gelen Prime Mall, Güneyin İncisi televizyon programı çekimlerine sahne ve teknik desteği sağlıyor.
İki haftada bir çekimleri gerçekleşen program hafta sonları HRT Akdeniz ve Mega TV ekranlarından yayınlanıyor.

 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet