Skip Navigation Links

İstifa Etmeyin..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin ve

İstifa Etmeyin..

Politika   A+a-

il genel meclisi üyelerinin de istifa etmemeleri yönünde bir ilke kararının benimsendiğini bildirdi. İskenderun’da gözler istifayı düşünebilecek isimlere çevrildi.

İşte Atalay’ın O Açıklaması

Atalay, YSK’nın 7 Haziran 2015seçim kampanyasını yayımlandığı anda MKYK’nın toplanacağını ve bütün hazırlıklarını oraya sunacaklarını, sonra da takvimlerini yayımlayacaklarını bildirdi. Seçim tarihinin 7 Haziran 2015 olduğuna ve bu tarihte bir değişiklik olmadığına dikkati çeken Atalay, aday adayı olacak kamu görevlilerinin istifa tarihinin 10 Şubat olduğunu ve YSK’nın bu seçimi yayınladığını ifade etti. Atalay, MYK’da belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin ve il genel meclisi üyelerinin de istifa etmemeleri yönünde bir ilke kararının benimsendiğini bildirdi.

İstifa Edecekler mi?

Bilindiği gibi İskenderun Belediye Başkan aday adaylığı süresince tüm dikkatleri üzerine çeken Ak Partili meclis üyeleri Mehmet Dönmez ve Bülent Özer’in milletvekili adaylığı için kulislerde istifa edebilecekleri konuşuluyor… Yine Ak Partili İskenderun Belediye Meclis Üyesi Filiz Özçörekçi’nin de her seçimde olduğu gibi milletvekilliği için aday adaylığını açıklayabileceği haber merkezimize gelen bilgiler arasında yer aldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay’ın bu açıklamasının ardından bu isimlerin nasıl bir karar alacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet