Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'da asfalt Seferberliği..

Arsuz’da bozuk yollar bakımda

Arsuz'da asfalt Seferberliği..

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin dört bir yanında bozulan yolların bakım, onarım ve asfalt yama çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. İlçe genelinde başlatılan asfalt seferberliği kapsamında Nardüzü, Karaağaç, Gülcihan ve Üçgüllük Mahallelerinde yapılan asfalt yama çalışmalarını yerinde inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, daha sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Konacık – Arsuz Merkez yolu arasında devam eden ve trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan sıcak asfalt serim çalışmalarının son durumunu kontrol etti.

Gittiği her yerde sorunları halktan dinlemek, bu sorunlara ilişkin görüş ve önerilerini almak amacıyla halk ve esnaf ziyaretleri de yapan Başkan Culha, hizmet üretme konusunda halkın fikirlerine önem verdiğini dile getirdi.

Ekiplerin, yıpranan yolların bakım ve onarım çalışmalarını tüm ilçeye yaydığını da sözlerine ekleyen Başkan Nazım Culha, vatandaşların ve araç sürücülerinin rahat etmesi amacıyla asfalt yama ve onarım çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar