Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Projeler Hazır Hepsi Hayata Geçecek..

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın her ilçesine hizmet götürme ve halkla buluşma toplantıları kapsamında Belen ilçesine bağlı mahalleleri ziya

Projeler Hazır Hepsi Hayata Geçecek..

Belen   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ilçe kadın kolları ve parti üyeleriyle birlikte yoğun bir çalışma programı yürüten Başkan Savaş, bu çerçevede sırasıyla Bakras, Kıcı,  Cırtıman, Ötençay ve Şenbük mahallelerini ziyaret ederek hemşehrilerinin sıkıntıları dinledi ve hemşehrileriyle çözüm yolları aradı.

Halk tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Savaş, Halkla birlikte el ele ve gönül gönüle vererek Hatay’ı geleceğe taşımak üzere yola çıktıklarına vurgu yaparak, “İlimizin tüm ilçeleri için projelerimiz hazır. Uzman kadromuz ile çalışmalar yaparak plan ve projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Öncelik hizmetlerin içmesuyu, kanalizasyon ve yolların olduğunu belirten Başkan Savaş, “ Hatay’daki altyapı eksikliğini gidermek için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Altyapı çalışmalarımızın bitmesiyle birlikte üstyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Altyapının bittiği noktalarda asfaltlama çalışmalarına da hız verdik” dedi.

Hizmet götürme noktasında tüm ilçelere birer öz evlat gibi yaklaştıklarını vurgulayan Başkan Savaş, “Hizmet ederken siyasi kaygı taşıma gibi bir durumumuz yok. Bu konuda tüm hemşehrilerimin benden yana içinin rahat olduğunu biliyorum” dedi.

Hatay için uzun soluklu projeler hazırladıklarını belirten Başkan Savaş, “Bu çerçevede hayata geçireceğimiz projelerimizi 31 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’de Ottoman Otel’de hemşehrilerimiz ile paylaşacağız. Bu toplantıya tüm halkımızın katılmasını bekliyoruz.”dedi.

Halk toplantılarına katılan vatandaşlar ise, Başkan Savaş’a Hatay’ın huzurunu koruduğu ve ortaya koyduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.       

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş