Skip Navigation Links

HATAYSPOR: 2 DÜZYURT:1

SPOR Toto 2. Ligi ırmızı grupta zirve mücadelesi veren Hatayspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u 2-1 mağlup

HATAYSPOR: 2 DÜZYURT:1

Spor   A+a-

Deplasmanda alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinden sonra kendi sahasında oynadığı karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkan Bordo-Beyazlılar ilk yarısını 1-0 mağlup kapadıkları karşılaşmanın ikinci yarısında golcü futbolcularının attığı iki golle galip gelmeyi başardı.
HATAYSPOR İYİ BAŞLAMADI
Antakya’ya 1 puan için gelen Birlik Nakliyat Düzyurtspor karşısında maça iyi başlayamayan Hatayspor, iyi kapanan rakibi karşısında rakip defansı açmakta zorlandı. İlk yarıda gol geciktikçe telaşa kapılan bordo-beyazlılar ilk yarının son dakikasında kalelerinde hiç beklemedikleri bir gol gördüler.
44. dakikada gelişen konuk ekip atağında Hatayspor defansının da hatasından yararlanan Halil, kaleci Polat ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok sert bir şut çıkartarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucunu da tayin etti.
ÇİFT FORVET BASKIYI ARTTIRDI
İkinci yarıya orta sahadan Selçuk’u oyundan alarak İbrahim Taylan’ı oyuna sokan Hatayspor, çift forvete döndü. Bu oyun planındaki değişiklik konuk ekip üzerindeki baskıyı arttırdı.
47. Dakikada gelişen Hatayspor atağında Ömer, sağdan getirdiği topu cezaalanına ortaladı. Düzyurt defansının ıska geçtiği topu önünde bulan Murat Uluç bu hatayı affetmedi ve bu sezon 14. Golünü Düzyurt filelerine atmış oldu.
HAKEM PENALTIYI VERMEDİ
Golden sonra da baskılarını sürdüren Hatayspor, eline geçirdiği gol pozçisyonlarını inanılmaz bir şekilde değerlendiremedi. Murat Uluç ile 2, İbrahim Taylan ile de bir pozisyoniu değerlendiremeyen Bordo-Beyazlıların 71. Dakikada bir peanlıtıs hakem Bahattin Şimşek tarafından verilmedi.
Bu dakikada cezaalanı içerisinde topla buluşan Murat Uluç, topu ibrahim Taylan’ın önüne indirdi. Bu futbolcuya takılan çelmeyi göremeyen hakem Şimşek, peanltıyı vermeyince saha bir anda karıştı.

hatayspor2.jpg" style="width: 728px; height: 300px;" />
İBRAHİM TAYLANIN MÜTHİŞ VOLESİ İŞİ BİTİRDİ
Karşılaşmanın son dakikaları yaklaştıkça baskıyı daha da arttıran ve rakibini kendi sahasına adeta gömen Hatayspor, sağlı sollu ataklarda rakip kalede gol ararken, sahneye İbrahim Taylan çıktı. Mehmet Akif’in cezaalanına ortaladığı topu önce düzelten golcü futbolcu müthiş bir vole dönerek topufilelere gönderirken dakikalar 89’u gösteriyordu. İbrahim Taylan’ın attığı müthiş golün sevincini abartan Bordo-Beyazlı futbolculara 4 sarı kart çıkarken, kalan dakikalarda başka gol olmayınca Hatayspor karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet