Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Açed Emralkayası'nı Unutmadı

Amanoslar Çevre Koruma Derneği kardeş okul ilan ettiği Emralkayası İlkokulunu yarıyıl tatilinde de unutmadı.

Açed Emralkayası'nı Unutmadı

Eğitim   A+a-

Geçtiğimiz hafta cuma günü Emralkayası İlkokulunda karne törenine katılan AÇED öğrencilere karne hediyesi olarak hikaye ve boyama kitapları dağıttı.     

Geçtiğimiz yıl Emralkayası İlkokulunu kendisine kardeş okul ilan eden Amanoslar Çevre Koruma Derneği hızlı bir şekilde okulun eksiklerini ve ihtiyaçlarını gidermişti.

Afet dönemlerinde kullanılan konteynırda eğitim yapıldığını gören AÇED bu konuda da harekete geçerek bir çalışma başlattı. Okula iki derslik yapılacak ve üstü yemekhane ile çok amaçlı salon olarak kullanılacak bir bina için girişimlerde bulundu.

AÇED Yönetimi ve Üyeleri kardeş okulları Emralkayası’nı eğitim öğretim yılının birinci dönemi kapanırken de yalnız bırakmadı.

Cuma günü okul bahçesinde tertiplenen karne törenine katılan AÇED Yönetimi ve Üyeleri 15 günlük tatil dönemini minik öğrencilerin en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla yaş guruplarına göre hikaye ve boyama kitapları dağıttı.

Dernek Başkanı Fatih Çelebi yaptığı açık-lamada; “Dernek olarak çıktığımız bu yolda kısa zaman içerisinde çok sayıda destekçimizle birlikte okulumuzun ihtiyaçlarını gidermeyi başardık. Önümüzdeki günlerde okulumuzun içerisine bir bina inşaatına başlayacağız. Bu konuda da hayır-severlerimizin büyük desteklerini görmekteyiz. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.     

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar