Skip Navigation Links

Hizmet İçin Durmayacağız

Lütfü Savaş Altınözü ilçesine bağlı mahalle muhtarlarını ağırladı.

Hizmet İçin Durmayacağız

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğlulları ve Altınözü ilçesine bağlı mahalle muhtarlarını ağırladı.
Hatay Mesleki Eğitim Kursları(HATMEK) binasında, Altınözü muhtarlarından oluşan bir heyet ile gerçekleşen ziyarette Başkan Savaş, Muhtarların sorunlarıyla birebir ilgilendi ve sıkıntılarını dinledi.
Hizmet üretimi noktasında yer yer notlar alarak muhtarların sorunlarına en kısa zamanlı ve kalıcı çözümler sunarak muhtarların yüzünü güldüren Başkan Savaş, Yerel seçimler öncesinde verilen huzur ve hizmet odaklı çalışma sözüne binaen durmaksızın mesai harcadıklarını belirtti.
Başkan Savaş, sosyal belediyecilik anlayışının gereklerinin ve aldıkları sorumlulukların bilinciyle hareket ettiklerinin altını çizerek, Koltuk başkanlığı yapan ve halktan kopuk olan yöneticilerin aksine sorunları yerinde inceleyerek hizmet etmeye devam edeceklerini ve her zaman halkla iç içe olacaklarını vurguladı.
Sıcak ve samimi olan karşılamadan dolayı Başkan Savaş’a teşekkür eden mahalle muhtarları, sorunlarını aktardıkları ve Başkan Savaş’la birebir görüştükleri için memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet