Skip Navigation Links

Ak Partili Güven’de Aday Adaylığını Açıkladı….

Güven, 2014 yerel seçimlerinde de İskenderun Belediye Başkan aday adaylığını açıklamıştı.

Ak Partili Güven’de Aday Adaylığını Açıkladı…. Web
TV

Gündem   A+a-

Ak Parti’nin bölgede en güçlü isimlerinden biri olarak gösterilen Avukat Abdülkerim Güven, 2015 genel seçimlerinde Hatay Milletvekili Aday Adayı olacağını açıkladı. Av. Güven, “ortada bir hizmet yarışı varsa bende varım” dedi.

İskenderun Halkı Yakından Tanıyor

İskenderun halkının yakından tanıdığı Güven, yapılan kamuoyu yoklamalarında da bölgede en güçlü potansiyele sahip isimler arasında yer alıyor. Hatırlanacağı üzere 2011 genel seçimlerinde Ak Parti’den 9. Sıra Milletvekili Adayı olan Güven, 2014 yerel seçimlerinde de İskenderun Belediye Başkan aday adaylığını açıklamıştı.

Partimin Çizgisi Ne Gerektiriyorsa Yaptım

Partisinin çizgisi gereği geçen süre zarfında gerek belediye başkanları gerek milletvekilleri olsun Ak Parti için bir nefer gibi çalıştığını ve çalışmaya devam edeceğini kaydeden başarılı siyasetçi Güven önemli olanın halka hizmet olduğunu işaret etti.
Vekillerimize Teşekkür Ediyoruz, Bu Bir Hizmet Yarışıdır
Güven: “2011 genel seçimlerinde de Hatay’da 9. Sıra milletvekili adayıydım. Biz bu davaya hiçbir zaman şahsi olarak bakmadık. Bu süre zarfı içerisinde Hatay yaşadığımız bölge olduğu için ve bir takım eksikliklerini gördüğümüz için yapmış olduğumuz yoğun istişareler sonucunda önümüzde ki genel seçimler için Ak Parti’den aday adaylığımı açıklayacağım. Hizmet aşkıyla bölgemizi kalkındırabilmek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız. Tabi ki bu iş nasip, kısmet meselesidir. Bizim için önemli olan hizmet. Ve bizde bu hizmet yarışının içerisinde varız. Hatay’ımız için hizmet yapan, taş üstüne taş koyan tüm milletvekillerimize biz teşekkür ediyoruz. Bize de görev verildiği takdirde bayrağı daha ileriye taşımanın mücadelesini vereceğiz. Ben bu hizmet yarışına farklı bir soluk ve heyecan getirmek istiyorum.   Ben bu partinin kurucularından biriyim. Daha iyi hizmet verebilmek, daha iyi koşturabilmek, enerjimizi her zaman hakla beraber hizmetlere yöneltebilmek amacıyla bu yola çıkmış bulunmaktayız” dedi.

Ak Parti, Diğer Partilere Örnek Teşkil Etmeli!

Milletvekili adaylarının belirlenmesinde tabanın temayül talebinin olduğunun sorulması üzerine Ak Parti’nin izlediği yolun diğer partilere örnek teşkil etmesi gerektiğinin altını çizen Av. Abdülkerim Güven: “Ak Parti olaya geniş tabanlı olarak bakmaktadır. İlk önce teşkilatlarımızda bir temayül yoklamasıyla kimlerin bu siyasi arenada yer alacağına ilişkin teşkilatlarının görüşlerini almaktadır. Bu teşkilat yoklamalarında teşkilatlarımızın gençlik kollarından, kadın kollarından, her kademesine kadar çok büyük bir yelpazenin görüşünü almaktadır. Kamuoyu anketleri ise bizim teşkilatımızda en önemli etkenlerden birisi. Önce halkımızın istekleri göz önüne alınıyor. Diğer partilere oranla Ak Parti’nin aday belirleme usulü hem teşkilat, hem vatandaşla olsun hem de sivil toplum örgütleri göz önünde bulundurması ile örnek teşkil etmelidir” şeklinde konuştu.

Ak Parti’den Önce Türkiye

Ak Parti iktidarından önce Türkiye’nin halinin içler acısı olduğunu verdiği örneklerle izah eden Güven, Ak Parti ile Türkiye’nin bilim adamlarını şaşırtacak bir istikrara doğru yol aldığını ve bu yolda devam ettiğine vurgu yaptı. Güven, Ak Parti’den önce ve sonra olan süreci şu şekilde anlattı: “2 Kasım 2002 ile 3 Kasım 2002 tarihinde ki Türkiye’nin arasında ne kadar fark olduğunu vatandaşımız çok iyi biliyor. Bu gelişme ve süreci çok iyi gördüğü için de tüm siyasal bilimcileri şaşırtacak şekilde oylarını arttıran bir Ak Parti görüyoruz. Bu süreçte sosyal politikalar çok önemli bir yer tutuyor.  Sağlık sistemi çok önemli bir yer tutuyor. Bildiğiniz gibi 2002 yılından önce memur maaşlarının toplanan deprem paralarıyla ödendiği, hastaneler de rehin bırakılan hasta ve cenazeleri olan bir Türkiye vardı. Şu anda ki sağlık alanında ki reformlar ve sosyal politikalar incelendiğinde yenilikler olduğunu görüyoruz. Ve halkımız hizmet edene her türlü çabalara karşın yeniden görev vermesini bilmiştir.  Hatay’da 2002 yılından bu yana büyük gelişmeler oldu. Hizmetin sınırı yok. Hatay gelişiyor. Bizlere de bir görev verilirse hizmet yarışında ki bayrağı kaldığı yerden daha ileriye taşıyacağız.”

Neden Abdülkerim Güven?

Son olarak ‘Neden Abdülkerim Güven’ olmalı sorusunu cevaplayan İskenderun’un sevilen ismi Avukat Güven: “Tabi ki bunun takdirini bizim söylememiz mümkün değil. Ama netice itibariyle ben bu partinin tabanından, çekirdeğinden gelen birisiyim. Kurucu Gençlik Kolları başkanlığı yaptım. İlçe Başkan yardımcılığı yaptım. 2011’de milletvekili adayıydım. Bugüne kadar gelinen süreçte partime sadakat ile özveriyle hizmet etmeye çalıştım. Bütün milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza partimizin çizgisinden çıkmayarak desteğimi verdim. Bu kriterler göz önüne alınıp iyi bir değerlendirme sürecinin olacağı düşüncesindeyim” diyerek açıklamasını sonlandırdı.      
 

Ak Partili Güven’de Aday Adaylığını Açıkladı….  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet