Skip Navigation Links

Hatay'da Süper Heyecan...

2014-2015 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında oynanan karşılaşmalarla devam edildi.

Hatay'da Süper Heyecan...

Spor   A+a-

Hatay'ın iki güzide takımlarından Belen Belediye Spor ile Ekinci Spor, İskenderun dış sahasında karşılaştı. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Belen Belediye Spor, her iki yarıda atılan gollerle Ekinci Belediye Spor'u 5-2 mağlup etti
Hatay bölgesi Hakemlerinden Semih Güçlü, Osman Kozan ile Fehmi Eser'in yönettiği müsabakada Belen Belediye Spor'un gollerini 4. Dakikada penaltıdan Özgür, 30 ve 57. Dakikalarda Ufuk, 35. Dakikada Fatih Toluyağ, 89. Dakikada da Mahmut Kaydetti.
Alınan bu sonucun ardından Belen Belediye Spor, topladığı 33 puanla bu hafta liderlik koltuğuna otururken, geçen haftanın lideri 31 puanlı Defne 2013 haftayı bay geçirdi

 

 

HATAY SÜPER LİG DOSTÇA.....

GÖZCÜLER BELEDİYE 1 İSKENDERUN SPOR 1967 1...
SÜMER SPOR 2 İSKENDERUN BELEDİYE GENÇLİK 2

Hatay Süper Amatör Liginde üst sıraları ilgilendiren karşılaşmaların ikisi dostça bitti. Gözcüler Sahasında oynanan karşılaşmada Gözcüler Belediye Spor ile İskenderun Spor 1967 takımları 1-1 berabere kaldı. İrfan Genç, Günay Gümüş ile Fehmi Eser'in yönettiği müsabakada Gözcüler Belediye Spor'un golünü 46. Dakikada Gani atarken, İskenderun Spor 1967 nin golünü ise 32. Dakikada Bilgehan kaydetti. Müsabakanın 89. Dakikasında İskenderun Spor 1967 den Yusuf Kırmızı kart gördü.
Günün Diğer karşılaşması Çekmece sahasında oynandı. İlker Karaciğer, Ferdi Özkan ile Numan Cemil Alev'in yönettiği karşılaşmada Sümer Spor ile İskenderun Belediye Gençlik Spor 2-2 berabere kaldı. Sümer Spor'un gollerini 70. Dakikada Metin, 83. Dakikada da Mehmet atarken, İskenderun Belediye Gençlik Spor'un gollerini ise 9. Dakikada Ömer, 90+5. dakikada Zeynel kaydetti.
Alınan bu sonuçların ardından Gözcüler Belediye Spor ile İskenderun Spor 1967 puanlarını 23'e çıkarttı.
2-2 Berabere biten karşılaşmanın ardından Sümer Spor puanını 24'e. İskenderun Belediye Gençlik Spor'da 29'a çıkarttı.
Bu gelişmelerin ardından Hatay Süper Amatör Ligde 33 puanla Belen Belediye Spor, gurupta lider olurken, haftayı bay geçiren Defne 2013 Spor 31 puanla ikinci, İskenderun Belediye Gençlik Spor'da 29 puanla üçüncü sırada bulunuyor..

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet