Skip Navigation Links

Mehmet Çakıroğlu Veda Etti

Akdeniz Vergi Dairesi Gelir Uzmanlarında Mehmet Çakıroğlu Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Hukuk Bürosuna Gelir Uzmanı olarak atanması nedeniyle

Mehmet Çakıroğlu Veda Etti

Gündem   A+a-

düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.                   

     Yaklaşık 10 yıldır İskenderun’da Gelir Uzmanı olarak görev yapan Mehmet Çakıroğlu’nun veda Yemeğine Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey, Sahil Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Beyaz ve arkadaşları katıldı. Arkadaşları ile helalleşerek veda eden Mehmet Çakıroğlu  görev yaptığı süre içerisinde amir ve arkadaşları ile iyi diyaloglar  içinde olduğunu belirterek “Artık tüm çalışma arkadaşlarım Bursa’da bir kapılarını olduğunu unutmasınlar. Kapım Her İskenderun’luya açık olacaktır. Haklarını helal etsinler” dedi.

      Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey ise yaptığı konuşmada “Çok sevdiği ve çalışkan arkadaşımız Mehmet Çakıroğlu’ nun Bursa’ ya atanması bizi fazlasıyla üzmüştür. Ancak ailevi nedenlerden dolayı böyle bir karar alması ve isteği doğrultusunda olması bu üzüntümüzü hafiletmiştir. Budan Sonraki çalışma hayatında kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet