Skip Navigation Links

Gelen Tüm Şikayetler Çözüme Kavuşturulacak

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay’ın her ilçesine hizmet götürme toplantıları kapsamında Altınözü ilçeside sivil toplum kuru

Gelen Tüm Şikayetler Çözüme Kavuşturulacak

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları ile birlikte Altınözü temaslarına Altınkaya Mahallesi’nden başlayan Başkan Savaş, hemşehrileri ile birlikte sorunları yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen halk buluşmasında Başkan Savaş, Var olan sorunların tespit edildiğini ve kalıcı çözümlerle çalışmalara başladıklarını vurgulayarak “Bizler, hemşehrilerimize hizmet etmek amacıyla göreve talip olmuş yöneticileriz. Bu anlamda hemşehrilerimin saygı ve sevgisine layık olmaya ve bize teslim edilen emanete sahip çıkma amacındayız” dedi.

Ayrım Yapmıyoruz ve Siyasi Kaygı Gütmüyoruz

Başkan Savaş yapılan mahalle ziyaretinin ardından Altınözü Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nde düzenlenen toplantıya katılarak, esnaf hemşehrileri, mahalle muhtarları ve Altınözü’lü bazı meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Altınözü Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Selahattin Çekiç ile kalabalık hemşehrileri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Savaş, düzenlenen toplantıda Altınözü’nün sorunlarını masaya yatırdı.

Hatay’ın her ilçesine ayrım gözetmeksizin ve siyasi kaygı gütmeksizin hizmet etmeye çalıştıklarını ve bu uğurda özverili bir şekilde mesai yaptıklarının altını çizen Başkan Savaş, Mahalle muhtarlarının sorunlarını tek tek dinleyerek notlar aldı ve özellikle altyapı, su şebekesi, yolların yapımı gibi konularda gelen şikayetlerin en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Muhtarların sosyal tesis talebine yer tahsis edilmesi durumunda cevap vermeye hazır olduklarını kaydeden Başkan Savaş, öncelikli hedeflerinin altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak olduğunu ifade etti.

Yol ve Ulaşım Sorunları Ele Alındı

Muhtar hemşehrileri tarafından teşekkür edilerek uğurlanan Başkan Savaş, Altınözü temaslarını Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretiyle sürdürdü.

Başkan Savaş burada da Altınözü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nasır Ramazanoğlu ve kalabalık hemşehrileri tarafından büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı.

Şoför hemşehrileriyle özellikle yol ve ulaşım sıkıntıları üzerine sıcak bir sohbet gerçekleştiren Başkan Savaş, Ulaşım Master Planı kapsamında şoför esnafı hemşehrilerini rahat ettirecek çözümler sunmaya başlayacaklarını vurgulayarak, “Büyükşehir olarak çalışmalarımızı mağduriyet yaratmadan ve hemşehrilerimize kalıcı çözümler sunma odaklı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Büyükşehir hizmetlerinin hemşehrilerimizin yararına olması temel önceliğimizdir” dedi.

Başkan Savaş Altınözü temaslarını İlçe Müftüsü Mustafa Atilla’yı makamında ziyaret ederek noktaladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet