Skip Navigation Links

İskenderun Körfezi'nde Tehlike Büyüyor

Hatay'ın İskenderun ilçesi Gübre Taş Den Bir Port Limanı’nda sabah saatlerinde alev alan “Togo” bayraklı gemideki yangın kontrol altına alınamıyor.

İskenderun Körfezi'nde Tehlike BüyüyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Alınan bilgilere göre: 3 gün önce İskenderun Gübre Taş Den Bir Ton Limanı’na demirleyen Retaj isimli “Togo” bayraklı gemide bugün sabah saat 10.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kıbrıs’a bin 100 ton saman götüreceği öğrenilen gemide yangına müdahale çalışmaları hem iskeleden hem denizden halen devam ediyor. Rüzgârın etkisiyle kontrol altına alınamayan gemi için Gübre Taş Den Bir Port Limanı’nda bulunan diğer gemilerde liman bölgesinden uzaklaştırılarak açığa alındı. Öte yandan yangının çıktığı esnada gemide 23 kişilik mürettebat olduğu bilgisine ulaşıldı. Yine yanan gemiye müdahale için BOTAŞ’tan 2 ayrı ekip geldiği ancak geminin patlama ihtimalinin göz önünde bulundurularak müdahale çalışmasının gerçekleşmediği kaydedildi.

Liman kapısı önünde bulunan kamyon şoförleri ise yangını endişe ile izlerken, sabah erken saatlerinde birden gemiden alevler yükseldiğini söylediler.

SEYİT ASLAN / HATAY (İHA)

İskenderun Körfezi'nde Tehlike Büyüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet