Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Binlerin Gözyaşları Sel Oldu Aktı

13 günlük çileli yolculuk memleket toprağı baba evinde huzur buldu.

Gündem   A+a-


 
 
13 günlük çileli yolculuk memleket toprağı baba evinde huzur buldu. Gökhan Gökpınar’ın cenazesi 13 gün sonra memleketi Akçalı Beldesi’ne getirilerek aile mezarlığında gözyaşları ve ağıtlar arasında toprağa verildi..
 
 
Binlerin Gözyaşları Sel Oldu Aktı
 
Suudi Arabistan’ın Medine şehrinde geçirdiği kalp krizi sonucu ölen 32 yaşında 3 çocuk babası Gökhan Gökpınar’ın cenazesi, çile dolu geçen 13 gün sonra İskenderun’a bağlı Akçalı Beldesi’ne getirildi. Gökhan Gökpınar’ın cenazesi, Kur’an- Kerim okunduktan sonra binlerce seveninin gözyaşları arasında toprağa verilirken, eşi Gülşen Gökpınar’ın ağıtları acıyı ikiye katladı.
Türk Hava Yolları’nın cenazeyi Suudi Arabistan’da bırakması sonrası yaşanan kriz, Adalet Bakanlığı ve Dış İşleri Bakanlığı yetkililerinin devreye girmesiyle çözüldü, cenaze gece geç saatlerde Hatay Hava Alanı’nda aile yakınları tarafından yetkililerden teslim alındı.
 
Hatay Havaalanından alınan Gökpınar’ın cenazesi, defin işlemleri tamamlanana kadar sabaha karşı 03.00 sularında Akçalı Belediyesi morguna konuldu. Morgda eşi ve ailesi tarafından tabutu açılarak bakılan Gökpınar’ın naşı, sabah saatlerinde Akçalı Beldesi Çay Mahallesi’ndeki evine götürüldü.
Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu aktı. Eşi Gülşen Gökpınar’ın ağıtları, merhum Gökhan Gökpınar’ın cenaze törenine katılan binlerce kişiyi ağlattı.
Aile mezarlığında toprağa verilen Gökpınar, yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı.
Çileli ve engellerle dolu 13 gün boyunca Suudi Arabistan’ın Medine şehrinde ağabeyinin cenaze işlemleriyle uğraştığı için bir hayli bitkin görünen kardeş Metin Gökpınar, güçlükle teskin edilebildi.
Ağıtların yakıldığı, gözyaşlarının sel olup aktığı 32 yaşında 3 çocuk babası Gökhan Gökpınar’ın cenaze töreninde ailesi ve yakınlarından, AK Parti Hatay Milletvekili ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Dış İşleri Bakanlığı yetkilileri ve Türk Medyasına, ilk günden itibaren cenazenin en kısa sürede memleketine getirilmesi için sürdürülen mücadeleye verdikleri katkıya teşekkür vardı.
Aile adına açıklamada bulunan Avukat Naim Gökpınar, 13 günlük tarifi mümkün olmayan zorlu süreçte aileden desteğini bir an bile esirgemeyen Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Dış İşleri Bakanlığı yetkilileri, Türk Medyasına teşekkür ederken, Türk Hava Yolları’na ise yapılan skandal hatadan dolayı da öfke vardı.
Avukat Naim Gökpınar, “Acımızı ilk günden bu yana paylaşan Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin, Dış İşleri Bakanlığı Konsolosluklar Daire Başkanlığı yetkililerine, İskenderun Basını başta olmak üzere de Türk Medyasına teşekkür ediyoruz. Bu kadar büyük bir birliktelik olmasaydı, cenazemiz çok daha uzun süre Suudi Arabistan’da kalabilirdi. Cenazemizin bir gün gecikmeyle defnine neden olan skandal sayılabilecek, binlerce insanın mağduriyetine neden olan Türk Hava Yolları’na yönelik de yasal süreci en kısa sürede başlatacağız. Tüm bilgi ve belgelerimizi toparladıktan sonra aile adına hukuki süreci başlatacağım. Acımıza ortak olan, cenazemizin en kısa sürede memleketine getirilmesine katkı sunan herkese sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.
 
 
 
 



Gökhan Gökpınar Cenaze 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş