Skip Navigation Links

Amacımız Şehrimizi Kalkındırmak...

HBB Başkanı Savaş, Dev Spor Kompleksini Yerinde İnceledi

Amacımız Şehrimizi Kalkındırmak...

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Antakya Altınçay Mahallesi'nde yapılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri ve Yaşam Merkezi’ni gezerek yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

 

Yaptığı incelemelerin ardından kısa bir açıklamada bulunan Başkan Savaş, "Yaptığımız bu çalışmalar hemşehrilerimizin sosyal hayatı ve sağlığı açısından çok büyük önem arz ediyor. Bu tür ve buna benzer çalışmalarımızı devam ettirerek gençlerimizi bilimle, sanatla, sporla ve sağlıklı yaşam felsefesiyle yaşatmaya devam edeceğiz. Halkımıza bu hizmetleri yaparken hiçbir ticari düşünce içine girmedik. Amacımız bu şehre bu halka en iyi hizmetleri yapmak ve şehrimizi kalkındırmak" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yaklaşık 9 dönümlük bir alana yapılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri ve Yaşam Merkezi’nde, bir açık ve bir kapalı yüzme havuzu, bir basketbol sahası, 50 kişilik kapasitede sporcu dinlenme odaları, 4 adet güreş sahası, 2 adet Kick Boks Antrenman Sahası, 1 adet Okçu Çalışma Alanı, Kafeteryalar, Açık-Kapalı Oturma Alanları, Vitamin Barlar, Masa Tenisi Turnuva Alanı, Satranç Odaları, her türlü Seyirci Tribünleri, Aba Güreşi Alanları, her türlü Sporcu Soyunma Odaları, Kulüp Toplantı Odaları, Hakem Odaları, Sporcu Bekleme Odaları ve Konferans Salonları bulunuyor.   

Sosyal ve sağlıklı yaşamın gelişmesi adına yapılan bu spor tesislerinin yapımı 2013 yılının Ocak ayında başlanırken, bu yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet