Skip Navigation Links

Kaymakam Aydın'a Teşekkür Ziyareti

Sarıkamış'ı anmaetkinliklerinden dönen öğrenciler Belen Kaymakam'ı Abdulziz Aydın'ı ziyaret etti.

Kaymakam Aydın'a Teşekkür Ziyareti

Eğitim   A+a-

    Türkiye İzcilik Federasyonunca, Vatanın birliği ve bütünlüğü uğruna soğuktan donarak hayatını kaybeden ecdadımızın 100. yıldönümünü anmak üzere düzenlenen etkinliğe, İlçemiz Belen Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Lise öğrencilerinden 21 kişi ve 1 öğretmen, 03 Ocak Cumartesi günü Hükümet Binası önünden Sarıkamış’a uğurlanmıştı. Anma etkinliği dönüşü öğrenciler, etkinliğe katılmalarında destek sunan Kaymakam Abdulaziz AYDIN’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

    Ziyarette; Sarıkamış etkinliği faaliyetleri çerçevesinde öğrencilerin izlenimleri, duygu ve düşünceleri paylaşılarak, öğrencilerin hayatları boyunca taze bir hatıra olarak kalacak bir programa katılmaktan ve kendilerine bu imkanın sağlanmasından dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

 

    Kaymakam AYDIN; Başarıları ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi daha önce Çanakkale-İstanbul-Konya gezisine göndermiştik, şimdi ise Sarıkamış etkinliklerine ilçemizi temsilen bir grup öğrencinin ziyaretini organize ederek, canları ile bu kutsal toprakları koruyan ecdadımızın şehitlik mertebesine ulaştığı yerleri görmeleri ve o manevi duyguları yaşamalarına vesile olduklarını, bu organizasyonun icrasında ve gezinin başarı ile tamamlanmasında görev alan ve etkinlik boyunca çocuklara eşlik eden izci lideri Fatih YURDALAN’a teşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet