Skip Navigation Links

Milletvekilliğini Düşünüyordum!

Tecrübemi Hatay Halkına Hizmet Olarak Değerlendirmek İstiyorum

Milletvekilliğini Düşünüyordum! Web
TV

Politika   A+a-

          Teveccüh, Olumlu Fikir, Destek…

    3 dönem başarı ile yürüttüğü Azganlık Belediye Başkanlığı görevini Milletvekilliği ile devam ettirmek isteyen Halil Demir, “beni Hatay’da Ak Parti tabanı yakinen tanıyor. Zaten birebir sağlanan teveccüh ve olumlu fikirler,  şahsım yönünde milletvekilliği ile ilgili karar alımına vesile olmuştur” dedi.

           Tecrübemi Hatay Halkına Hizmet Olarak Değerlendirmek İstiyorum

    12 yıldır iktidar ile süregelen istikrarın Hatay’da birçok değişikliğe imza attığını kaydeden Halil Demir, neden milletvekili aday adayı olduğunu “Teveccüh, Olumlu Fikir, Destek…” olarak açıkladı. Demir: “2015 genel seçimlerinde Hatay’dan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olarak çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Bu çalışmalarımız bizim kişisel fikirlerimiz ve düşüncelerimiz ile değil çevremizde ki dostlarımız ile yaptığımız istişareler ile ortaya çıkmış bir durumdur. Önümüzde ki milletvekilliği ile ilgili yapacağımız çalışmalarda 3 dönemlik bir belediye başkanlığı tecrübemiz var. İnşallah bundan sonra ki aşama da bu belediye başkanlığı sürecinde ki tecrübemizi Milletvekilliği kimliği ile Hatay halkına hizmet noktasında değerlendirmek istiyoruz. Beni Hatay’da Ak parti tabanı yakinen tanımaktadır. Zaten birebir sağlanan teveccüh ve olumlu fikirler,  şahsım yönünde milletvekilliği ile ilgilikarar alımına vesile olmuştur”

          Milletvekilliğini Düşünüyordum!

    Milletvekili adaylığını düşündüğü için Ak Parti İskenderun İlçe Başkanlığını başka bir ismin üstlenmesini istediğini ifade eden Halil Demir: “Genel merkez tarafından Ak Parti İskenderun ilçe başkanlığı ile ilgili davet aldım. Ama tabi ki önümüzde ki süreçte milletvekilliği adaylığı düşündüğümüz için bir başka arkadaşımızın bu görevi üstlenmesi gerektiğini ilgili parti genel başkan yardımcımıza ilettik” dedi.

           Hatay Gelişiyor, İhtiyaç Bitmez!

    Hatay’ın gün geçtikçe geliştiğini dile getirip gelişen şehirlerde ihtiyaçların bitmeyeceğini işaret eden Demir; “Hatay gelişiyor. Elbette gelişen şehirlerin ihtiyaçları bitmez. Hatay’ın günümüz şartlarına göre mutlaka ihtiyaçları vardır ve bu ihtiyaçlar partimizin yetkililerince bölgede büyük bir ivme kazanmış durumda. Bizlerde bundan sonra ki süreçte şimdiye kadar görev yapan milletvekili arkadaşlarımızın yaptıkları hizmetlerin üzerine koyarak yapılan çalışmaların devamı ve yeni planlamalar ile beraber bir bütünlük arz ederek çalışmalar devam edecektir. Bundan sonra ki süreçte bir farklı düşünce veya kopukluk değil anlam bütünlüğü içerisinde çalışmalarımızı kaldığı yerden devam ettireceğiz” diye konuştu.

          Aday Belirlenmesinde Ak Parti Örnek Teşkil Etmeli

    Adayların belirlenmesinde Ak Parti’nin uyguladığı sistemin örnek teşkil etmesi gerektiğine vurgu yapan Halil Demir: “Partilerin kendi çalışmaları, kendi üslupları vardır. Ak parti bugüne kadar yapılan bütün seçimlerde gösterdiği tavrı ile örnek teşkil etmelidir. Çünkü hem parti içi temayül yoklaması yapılıyor hem de kamuoyu araştırması yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Ak Parti’nin kuruluş sürecinde “Artık yeter. Söz Milletin” demişti. Partimizin düsturunda milletin, halkın istediği isimleri her zaman görev yapmaktadır. Bizler halkımızın hizmetkârlarıyız. Hangi isme bir görev verildiyse amaç sadece halka ve hakka hizmettir” şeklinde konuştu.

           3 Dönem Belediye Başkanlığı Milletvekilliği İçin “Artı” Olur

    3 dönem yaptığı belediye başkanlığı görevinin Milletvekilli için “artı” olduğunu kaydeden Halil Demir, sözlerini şöyle sürdürdü “Yerel yöneticilik yapmış olan bir ismin milletvekilliği yapması artıdır. Çünkü bir belediye başkanı yerel hizmetleri yapar iken bu arada hükümetten de ilgili bakanlıklardan da hizmet alımında bir çalışma sürdürmektedir. Yerel yöneticilerin gerek milletvekilleri gerekse de üst düzey yöneticilerle irtibatları muhakkak olmalıdır. İşte bir belediye başkanı bu birikim ve tecrübesi ile milletvekilliği görevini de artı olarak yürütebilir.”

Milletvekilliğini Düşünüyordum!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet