Skip Navigation Links

Gazetecileri Görünce Gözyaşlarına Boğuldu

Çıkan yangında evi yanan acılı ailenin sesini çocukların Resim Öğretmeni Gülcan Doğruel duyurdu

Gazetecileri Görünce Gözyaşlarına BoğulduWeb
TV

Yaşam   A+a-

Hatay’ın İskenderun İlçesinde çıkan yangında evi yanan aile gazetecileri görünce gözyaşına boğuldu. Elektrik kesintisinde yakılan mumun düşmesi sonucu yangının çıktığı ve harabeye dönüşen evde yaşamını sürdüren Yüzbaşı ailesinin dramı yürek dağladı.

 

Alınan bilgilere göre; yangın, 8 0cak tarihinde saat 23.30 sıralarında Barış Tepe Mahallesinde yaşandı. Yangının çıktığı esnada evlerinde uyudukları öğrenilen 4 çocuklu Yüzbaşı ailesi komşularının sayesinde kurtarılırken evleri ise harabeye döndü.

 

4 günden bu yana harabeye dönen evlerinde yaşamlarını sürdüren ve bu durumu görüntülemek isteyen gazetecileri karşısında gören Yüzbaşı ailesi gözyaşlarına boğuldu. Ailenin yaşadığı dramı anlatmak için gazetecilere haber veren çocukların Resim Öğretmeni Gülcan Doğruel, hayırsever insanların aileye yardım etmesi talebinde bulundu.

 

Yüzbaşı ailesinin normal hayatlarına dönmesi için yardıma ihtiyaçları olduğunu kaydeden Öğretmen Doğruel; “şu anda çocuklar babaannelerinde kalıyorlar. Aile ise yangında harabeye dönen evde yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Çocuklar endişeli. Derslerine odaklanamıyorlar. Bu ailenin normal hayatına dönebilmesi için hayırsever insanlarımıza sesleniyoruz. El uzatalım” dedi.

İHA/SEYİT ASLAN

 

 

 

Gazetecileri Görünce Gözyaşlarına Boğuldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet