Skip Navigation Links

Okul Bahçesinde Açılan Çukura Düştü Hayatını Kaybetti İddiası !

Reyhanlı ilçesinde 8. sınıf öğrencisi olan 14 Yaşındaki Kamil Mert Cemiloğlu okulun bahçesinde açılan 1.5 metrelik çukura düştüğü iddia edilen

Okul Bahçesinde Açılan Çukura Düştü Hayatını Kaybetti İddiası !

Gündem   A+a-

Köyünde ortaokul olmadığından dolayı Reyhanlı ilçesinde yatılı bölge okulunda okuyan Kamil Mert Cemiloğlu iddialara göre  okulun bahçesinde kalorifer tesisatı tamiratı için açılan çukura düştü. Okul yöneticileri tarafından Reyhanlı devlet hastanesine kaldırılan öğrencinin sağ bacağındaki yaraya dikiş atılarak taburcu edildiği ve evine gönderildikten bir süre sonra fenalaşarak hastaneye tekrar kaldırılan öğrencinin iç kanama geçirdiği öğrenildi İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılan Kamill Mert tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana adli tıp kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Kamill Mert gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Amca Ahmet Cemiloğlu, yeğenini hastaneye götürenlerin gerçeği gizlediğini öne sürerek şunları söyledi ;

"Yeğenim Kamil Mert okulda, inşaat halinde olan bir çukurun içine düşüyor. Olaydan sonra oradaki görevliler tarafından acile götürdüklerinde çocuğun çukura düştüğü söylemiyorlar. Çocuğun ayağını bir kalorifer demirine çarptığını söyledikleri için pansumanı yapılarak taburcu ediliyor. Biz de çocuk fenalaşınca tekrar hastaneye götürdük. Hastanede iç kanama geçirdiği tespit edilince İskenderun Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan müdahaleye rağmen yeğenim kurtarılamadı."

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet