Skip Navigation Links

Musa Başkan’dan Anlamlı Kampanya

Çeşitli sosyal projelerde yer almasıyla sık sık gündeme gelen Hatay Çiçekçiler Derneği anlamlı bir kampanya ya daha imza atıyor.

Musa Başkan’dan Anlamlı Kampanya

Yaşam   A+a-

Kampanya hakkında bilgi veren Hatay Çiçekçiler Derneği Başkanı Musa GÜNDOĞDU ; giyecekleri olmadığından okula gidemeyen veya gitmekte zorluk çeken bir sürü öğrenci kardeşlerimiz var genel olarak Hatay,Gaziantep İslahiye gibi bölgelerimizde bu kardeşlerimiz ve vatandaşlarımız için Türkiye genelinde başlatmış olduğumuz kampanyaya büyük bir katılım bekliyoruz şuan için 1 minibüs dolusu yardım malzemesi toplandı 21 Ocak 2015 tarihine kadar toplanacak malzemelerin Hatay’a geldikten sonra 22 Ocak 2015 tarihinde dağıtımını başlatacağız. Kampanyaya katılacak olan başta çiçekçi meslektaşlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bize iletişim bilgilerimizden ulaşmalarını rica ediyoruz.


Unutmayalım ki birlikten güç doğar, bugün yaptığımız küçücük yardımların bile küçük gönüllerde büyük yer edilecek olmasını düşünmek bile yeterlidir. Bu kardeşlerimize elimizden geldiğince el uzatalım . şeklinde konuştu.


Kampanya İrtibat : Musa GÜNDOĞDU
Hatay Çiçekçiler Derneği Yönt.Krl.Bşk.
Tel : 0536 464 69 80

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet