Skip Navigation Links

Uysal Residence Ezber Bozacak!!!

Bölgede ürettiği konutlarla uzun yıllardır kaliteli yaşamın ve güvenin adresi olduğunu kanıtlayan Uysal Group,

Uysal Residence Ezber Bozacak!!!Web
TV
Foto
Galeri

Ekonomi   A+a-

Sayek Şirketler Grubu ortak girişimiyle Uysal Residence Projesini hayata geçiriyor. Projenin teknik ekibini yemekte bir araya getiren Ali Uysal, ezber bozmak kararlılığını dile getirdiği konuşmasında projeye en üst düzeyde ilgi ve hassasiyet uyarısı yaptı.
Bölgede ürettiği konut sayısı, istihdama ve ekonomiye katkısının yanı sıra, ürettikleri konutların kalitesiyle adından söz ettiren Uysal Group, ezber bozacak Uysal Residence projesi ile bölge halkını üst düzeyde yaşam tarzı ile buluşturmayı hedefliyor.
İskenderun Körfezi’nde yapılan tüm residence projeleri arasında tüm yönleriyle farkını hissettirecek ve ezber bozacak Uysal Residence daha ilk günden büyük ilgi görmeye başladı.


İskenderun Deniz Alayı karşısında 15 katlı olarak yapımına başlanacak olan Uysal Residence’ta, kapalı otoparkı ve en üst düzeyde güvenlik sistemi olan 3+1 ve 4+1 lüks daire seçenekleri bulunurken, yüzme havuzu, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, sauna, buhar odası, fitness, kapalı otopark, terrace cafe gibi sosyal donatı alanlarıyla da en üst düzeyde yaşam arzulayanların tercihi olacak.
İç ve dış mekanların mimari tasarımına İç Mimar Çağrı Aytaş, mimari projeye ise Mimar Meltem Yılanoğlu imzasını attı.
Uysal Group ve Sayek Şirketler Grubu ortak girişimi olarak bölgede büyük heyecan uyandıran projenin teknik ekibi Mikado Restoran’da verilen yemekte bir araya geldi.
Bölgenin en seçkin projesini hayata geçirmenin heyecanını teknik ekibiyle yaşayan Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, başta Group Ceo’su Murat Uysal olmak üzere, muhteşem projeyi hazırlayan İç Mimar Çağrı Aytaş, Mimar Meltem Yılanoğlu’na teşekkür ederken, tüm teknik ekipten projenin uygulama sürecinde azami hassasiyet ve ilgi sözünü aldı.

Projesi görücüye çıkan ve inşaatına başlanan Uysal Residence’ın teknik ekibi, Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal ve ailesinin de hazır bulunduğu akşam yemeğinde bir araya geldiler. 2004 yılından bu yana İskenderun’da yaptıkları müteahhitlik hizmetlerinin devamında Uysal Residence’la devrim niteliği taşıyan bir projeye  imza atacaklarını kaydeden Ali Uysal, akşam yemeğinde bir araya geldiği teknik ekip ve ailelerine yaptığı konuşmasında “bu yolda beni yalnız bırakmayın. Bu yola beraber çıktık. Beraberce bu işi alnımızın akıyla en güzel şekilde tamamlayacağız” dedi. 
Projede herkesin büyük emeği olduğuna dikkat çeken Ali Uysal, tüm teknik ekibe teşekkürlerine sundu. Üst düzey bir yaşam tarzını hedefleyen “Uysal Residence” teknik ekibinin buluştuğu akşam yemeği neşeli sohbet ortamında devam etti.

Uysal Residence Ezber Bozacak!!! foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Uysal Residence Ezber Bozacak!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet