Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'luları Yanlız Bırkamadı

BAaşkan Savaş, Sel Felaketinde Arsuz'luları Yanlız Bırakmadı

Arsuz'luları Yanlız Bırkamadı

Arsuz   A+a-

    Hatay genelinde etkisini birkaç gündür sürdüren şiddetli yağışlar birçok ilçede sel felaketi yaşanmasına sebep oldu. Bunun üzerine harekete geçen Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sel felaketinin yaşandığı ilçelere gidip bilgiler aldı.

   Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’dan yaşanan afet hakkında bilgiler alan Başkan Savaş, taşkın yaparak denize karışan sel sularının özellikle can kaybına neden olmaması için dikkatli olunması ve gerekli tüm önlemlerin alınmasını istedi.

   Yaptığı incelemelerin ardından Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal’ı ziyaret eden Başkan Savaş, yaşanan sel felaketi nedeniyle Kaymakam Baysal’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgiler alan Başkan Savaş, büyükşehrin bu noktada gerekli tüm desteği sonuna kadar sağlamaya hazır olduğunu ifade etti.

    Sel felaketi sonrasında can kaybı yaşanmamasının tek teselli kaynağı olduğunun altını çizen Başkan Savaş, hızlı bir toparlanma süreci sonrasında yapılacak çalışmalar neticesinde bu tür felaketleri en az hasarla atlatmayı ümit ettiklerini söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş