Skip Navigation Links

Çelik İş’in Temsilcilik Binaları Yıkıldı!!!

Ve İsdemir’de Yeni Dönem

Çelik İş’in Temsilcilik Binaları Yıkıldı!!!

Gündem   A+a-

Yetki sürecinde art arda ağır darbe alan ve işçiden kırmızı kart gören Çelik İş Sendikası’nın İsdemir’deki resmi yetkisi 31 Aralık gecesi 00.00’da sona erdi.

Herkesin 1 Ocak 2015 tarihi itibariyle ne olacak? Şeklinde sorularına muhatap olan İsdemir’deki son durumda, Çelik İş Sendikası’nın İsdemir bünyesindeki  temsilcilik binaları yıkıldı.

Yıkım sırasında yapılan yorumlar ve sevinç gösterileri ise İsdemir’deki Türk Metal Sendikası’na olan güven ve inancı gözler önüne serdi.

Çelik İş Sendikası’na ait temsilcilik binalarının yıkılması ise sosyal medyada büyük yankı bulurken, korku imparatorluğunun sona erdiği, İsdemir’de büyük bir temizlik operasyonunun da başladığı yorumlarına sahne oldu.

Temsilcilik binalarının yerine ise yetkiyi alacak sendika için yeni bina yapılacağı öğrenilirken, İsdemir uzun yıllar sonra huzur dolu ve mutlu bir döneme adım atmış oldu.

Türk Metal Sendikası’nın yoğun gayretleri ve işçiyle bütünleşen hareketleri ise yakında İsdemir’de yetkili sendika olacağını ortaya koydu.

İsdemir’de işçiden ağır darbe alan Çelik İş Sendikası’nın yetkisinin sona ermesiyle birlikte korku imparatorluğunun yıkıldığını belirten işçiler, bundan sonra her şeyin daha güzel olacağına olan inançlarını dile getirirken, İsdemir’de Türk Metal’in zaferinin yakın olduğunu ve yetkinin Türk Metal Sendikası'nda olacağına dikkat çektiler. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Bayram ÖZARSLAN - İSDEMİR ÇALIŞAN ve EMEKLİLER DER 7 Ocak 2015 Çarşamba
Derneğimiz 5 yıldır Çelik-İş Sendika yönetimini dürüstlüğe;Dernekle diyaloğa;Haksızlıkları bırakmasını istemiştir.Sendika ise derneğimizi hasım görmüştür. Kendilerine Bu tutuma devam ederseniz sizi o mevkiye getirenler geri indirirler demiş idik.Bu gerçekleşiyor ve iyi de oluyor. Uyarımızın aynısını T.Metal-İş Sendikasına yapıyor,Dernekle diyalogsuzluğa ve Çalışanın haklarına savunmamaya devam ederlerse yakın da ayni akibet'e uğrayacakları kaçınılmazdır,Uyarılır. Dern.Yönt.Krl.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet