Skip Navigation Links

Takımımızı lâik olduğu yere taşıyacağız!

Payas Belediye Spor'un yeni transferi Mehmet Türk, 'TAKIMIMIZI LAİK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ' dedi.

Takımımızı lâik olduğu yere taşıyacağız!

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Payas Belediye Spor,  ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Belek ilçesi Limak Atlantıs tesislerinde teknik direktör Can Güven nezaretinde sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yapan Paya Belediye Spor'da futbolcuların hırslı olmaları ve yeni transfer edilen futbolcuların kısa zaman olmasına rağmen diğer arkadaşlarıyla kaynaşması gerek  yönetimi gerek ise teknik heyeti sevindiriyor.


Payas Belediye Spor'un uzun yıllar Türk futboluna hizmet eden ve Hatay yöresinin yakından tanıdığı "Şifo" lakaplı Mehmet Türk, Payas Belediye Spor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Payas Belediye Spor kendi memleketimin takımıdır. Takımımızda oynayan bazı futbolcu arkadaşlarımı yakinen tanıyorum. Memleketimizin takımına gelmekten büyük mutluluk duymaktayım. Arkadaşlarımızla birlikte takımımızı laik olduğu yere taşıyacağız. Bunu içinde var gücümüzle çalışacağız. Benim transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim"dedi.


Payas Belediye Spor'un genç ve yetenekli futbolcularından Başaran Balcı ise yapığı açıklamada,"sezonun ilk yarısında aldığımız talihsiz sonuçlar nedeniyle istenilen yerde değiliz. Bundan sonra daha da fazla çalışmamız gerekmektedir.Bunun için de cefakar taraftarlarımızdan sabır ve destek beklemekteyiz"  dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet