Skip Navigation Links

2014 Yılı Değerlendirmesi

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü olarak yıl boyunca Yüzme ve Sutopu dallarında ilimizibirçok kategoride temsil ettik.

 2014 Yılı DeğerlendirmesiFoto
Galeri

Spor   A+a-

       Yüzme de 3yıldır elimizde bulundurduğumuz kız ve erkek kategorilerinde “Hatay Şampiyonluğu” başarımızı bu yılda gerçekleştirerek 4.kez üst üste kızlarda ve erkeklerde ilimizi temsil etmeye hak kazandık. Adana’da yapılan Yüzme Finallerinde Türkiye’de ilk on takım arasına girmeyi başardık.
              

    Özellikle sutopunda bu sezon altın çağımızı yaşadık. 21-23 Şubat 2014 tarihlerinde İzmir’de yapılan “Türkiye Sutopu Federasyon Kupası’nda” turnuvanın en centilmen takımı ödülünü aldık.


     Yıl boyunca değişik tarihlerde mücadele ettiğimiz Türkiye Küçük Erkekler Sutopu 2.ligini Türkiye Üçüncüsü olarak, yine geçen yıl yükseldiğimiz Türkiye Bayanlar Sutopu 2.ligini Türkiye İkincisi olarak tamamladık.


      Sezon içerisinde kız ve erkek sporcularımızı milli takım kamplarına gönderdik. Geçtiğimiz yıllarda millilik başarısı gösteren, Elisa Kenar ve Meryem Naz Süral’dan sonra, Ayşe Özgün Kılıç adlı sporcumuzu 1998 Bayan Sutopu Milli Takımına kazandırdık.


     02-04 Eylül tarihlerinde Aksaray’da düzenlenen Türkiye Gençler Açık Küme Sutopu Müsabakaları’nda Türkiye Şampiyonluğu, 12-14 Eylül 2014 tarihlerinde Kayseri’de düzenlenen Türkiye Ümitler Sutopu Müsabakaları’nda Türkiye Şampiyonuluğu ve 21-22 Eylül 2014 tarihlerinde Bursa’da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Sutopu Müsabakaları’nda Türkiye İkinciliğini kazandık. Böylece Sezon başında hedeflediğimiz üç kategoriden ikisinde Türkiye Sutopu 2.ligine yükselmeyi başardık. Bu başarıların ardından Sutopu branşında Türkiye’de,  şehrimizin adını duyurduk ve federasyon yetkililerinden övgüler aldık.


      Önümüzdeki sezon İskenderun Yüzme İhtisas Kulübümüz, Türkiye Sutopu Federasyonu 2.ligi’nde Küçük Erkekler(U-14), Ümit Erkekler(U-17),Genç Erkekler(U-19) ve Bayanlar olmak üzere toplam 4 kategoride ilimizi temsil edecektir. Amacımız 2014-2015 sezonunda Yüzme ve Sutopunda çıtayı daha üst seviyelere taşımak olacaktır. Bu amaçla altyapı ve antrenman grubu çalışmalarımız aralıksız sürmektedir.


        Kulübümüzün başarısı için şuanda ter döken tüm sporcularımız, küçük yaşlarda bizlerle yüzmeyi öğrenip başarı grafiklerini yükselten, çekirdekten yetişmiş sporcularımızdır. Bundan ayrı gurur duymaktayız.
        Kulübümüz tüm bu başarıları sporcu, antrenör ve aile üçgeni içerisinde, yönetim kurulumuz ve İskenderun Deniz Ticaret Odası’nın desteği ile ekip ruhu içerisinde gerçekleştirmiştir.Benimle birlikte başarı için emek veren Yüzme antrenörlerimiz Esin Kakeci, Deniz Tümkaya, Caner Güldür’e, Sutopu antrenörlerimiz Ökkeş Türkmen Çiçek ve Mehmet Aktepe’ye ve emeği geçen tüm İskenderun Yüzme İhtisas ailemize teşekkür ederim. Bu başarı hepimizindir.

 2014 Yılı Değerlendirmesi foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet