Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hassa'dan DOĞAKA'ya Yeni Bir İmza Daha

Hassa Proje Ofisi , DOĞAKA ile yapılan projelerine , bir yenisini daha ekledi.

Hassa'dan DOĞAKA'ya Yeni Bir İmza Daha

Ekonomi   A+a-

Hassa Kaymakamlığı proje-ofisi/" target="_blank">Proje Ofisi tarafından hazırlanan ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'na sunulan yeni bir projenin sözleşmesi imzalandı.


2014 yılında Hatay genelinde DOĞAKA tarafından onaylanan projelerin %50 ‘sinin Hassa’dan çıkması,Hassa’nın projeler konusundaki başarısının bir kanıtı olarak yorumlandı.


2014 Yılı Bölge İçi Gelişmişlik Farklarının Azaltılması Mali Destek Programı-2 (BİG-2) kapsamında, "Mobilya Üretiminde Modernizasyon, Ürün Çeşitliliği ve Kalite Standardizasyonu “adlı projenin sözleşmesi ; Şeker Mobilya’nı sahibi Seyfettin Şeker ve DOĞAKA Uzmanı M.Turgut Yılmaz tarafından imza altına alındı.


Hassa Kaymakamı Mustafa PALA, konu ile yaptığı açıklamada.


Hassa’da artık proje kültürünün yerleştiğini belirterek;
Hatay’da tek   Proje Ofisine sahip  ilçemizde, proje danışmanlığı,proje yazımı ve proje uygulamalarında iş adamlarımıza ücretsiz destek verilmektedir.Her ay geleneksel olarak yaptığımız iş adamları toplantılarımızda DOĞAKA, TKDK, KOSGEB, Tarım Bakanlığı v.b mali destek sağlayan yatırım ajansı yetkileri ilçemize davet edilerek,iş adamlarımız bilgilendirilmektedir.Gelişen ve değişen dünya şartlarından haberdar olmaları sağlanmaktadır. Devletimizin sağladığı bütün imkanları, yatımcılarımıza sunmaya gayret göstermekteyiz.”dedi.


Kaymakam PALA;

Hassa Proje Ofisinin, Hassa dışındaki yatırımcılarında hizmetinde olduğunu, sözlerine ekledi.


DOĞAKA ile % 50 hibe destekli projeye imza atan, Seyfettin Şeker;
DOĞAKA ile imzalamış olduğum projemin danışmanlık,yazılması ve uygulaması safhasında ücretsiz bir şekilde destek yardımlarını esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımıza ve Kaymakamlık Proje Ofisi yetkililerine teşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar