Skip Navigation Links

Başkan Savaş, Spor'un Faydalarına Dikkat Çekti !

HBB Başkanı Savaş, Profitness Spor Merkezi'nin Açılışını Yaptı.

Başkan Savaş, Spor'un Faydalarına Dikkat Çekti !Foto
Galeri

Spor   A+a-

   Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşehrilerine hizmet verecek olan Ahmet Retip Spor Kulübü Profitness Spor Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

 

    HBB Başkanvekili Serdar Güven ile birlikte sporcu ve sporseverlerin katılımıyla gerçekleşen açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Savaş, açılan spor merkezinin Hatay’a hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

    Sporun insan hayatında önemli bir yer tutması gerektiğini kaydeden Başkan Savaş, özellikle çocuk yaşlardan itibaren düzenli olarak yapılan spor aktivitelerinin sağlığı korumak ve vücudu zinde tutmak açılarından önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

 

    Açılışın ardından spor merkezini gezen Başkan Savaş, yapılan spor aktiviteleri hakkında spor eğitmeni Ahmet Retip’ten bilgiler aldı.

 

    Profitness Spor Merkezi’nin açılışı onuruna yapılan Kadınlar Bilek Güreşi Şampiyonası’nın startını Spor Eğitmeni Ahmet Retip ile bilek güreşi tutarak veren Başkanı Savaş, şampiyonanın ardından dereceye giren sporculara madalya ve sertifikalarını verdi.

 

    Spor Eğitmeni Ahmet Retip de, göreve geldiğinden beri spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı Başkan Savaş’a sporcu plaketi takdim ederken, açılışa katılmalarından dolayı Başkan Savaş ve HBB Başkanvekili Güven’e teşekkür etti.

Başkan Savaş, Spor'un Faydalarına Dikkat Çekti ! foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet