Skip Navigation Links

İş Dünyası Oradaydı !

Recep ÖZHAN ve Fuat TOSYALI, Selma YILMAZ ve Levent YILMAZ,İlyas KELEŞ ve Serdar YAVUZER ve Turgut ÇALIŞKAN

Ekonomi   A+a-

İşdünyasının Kraliçesi Selma Yılmaz Yine İlgi Odağı..

Bölgede faaliyet gösteren sanayi kuruluşları arasında bir yıldız gibi parlayan Şampiyon Filtre’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Selma Yılmaz, erkeklerin egemen olduğu iş dünyasında kadın bir yönetici olarak her yerde ailesini ve şirketini temsil ederken büyük ilgi görüyor.

 

Türkiye’nin ilk ileri teknoloji ve yüksek katma değerli yassı çeliğini üretecek olan Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. Üretim Tesisleri’nin temel atma töreni Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı törende Tosyalı ailesinin mutluluğuna ortak olan Şampiyon Filtre’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Selma Yılmaz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Altın Ateş Gübre Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş ve daha bir çok işadamıyla sohbet ederken oldukça kendinden emin görünüyordu.

İşdünyasının kraliçesi Selma Yılmaz’ın özgüveni, Şampiyon Filtre’nin büyümesi ve Dünya piyasalarında daha fazla söz sahibi olması konusunda attığı adımlar ise iş dünyasının duayenleri tarafından da takdir ediliyor.

İskenderun Körfezi’nin en büyük entegre tesisi İsdemir’in Genel Müdürü Recep Özhan, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’yı öyle bir tebrik etti ki, “işte sanayicinin ve büyük yatırımın dilinden ancak böyle bir sanayici anlar” dedirtti.

Bu Yatırım Böyle Takdir Edilir…

Türkiye’nin ilk ileri teknoloji ve yüksek katma değerli yassı çeliğini üretecek olan Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. Üretim Tesisleri’nin temel atma töreninde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun beklendiği anlarda misafirleriyle yakından ilgilenen Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan’la kucaklaştı.

Fuat Tosyalı’yı tebrik ederken espri yapan İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan, “Ver elini Fuat ağabey öpecem” diyerek devasa yatırımdan ve Türkiye’ye kazandırılacak olan tesisten dolayı kutladı.

Recep Özhan’ın hayranlığını dile getiren mütevazı tavrı salondaki sanayicilerden de büyük takdir topladı.

Yatırımın Gururu İlyas Keleş’i de Sardı..

Yatırımlarıyla İskenderun Körfezi’nin ve Türkiye’nin gururu sanayicilerden Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş, Türkiye’nin ilk ileri teknoloji ve yüksek katma değerli yassı çeliğini üretecek olan Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. Üretim Tesisleri’nin temel atma töreninde gururluydu.

Sanki yatırımı kendisi yapıyormuş gibi gururlu ve mutlu olduğu gözlenen İlyas Keleş, kadim dostları Tosyalı ailesinin mutluluğuna temel atma törenine katılarak ortak olurken, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın ve değer misafirlerle sohbet ederken oldukça keyifliydi.

 

Serdar Yavuzer ve Turgut Çalışkan Neden Keyifliydi?

Türkiye’nin ilk ileri teknoloji ve yüksek katma değerli yassı çeliğini üretecek olan Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. Üretim Tesisleri’nin temel atma töreninde bir başka gururu ise Yavuzerler Makine Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yavuzer ve Osmaniye OSB’nin kuruluşunda ve büyümesinde önemli bir payı olan OSB’nin eski Bölge Müdürü Turgut Çalışkan yaşadı.

Turgut Çalışkan, OSB Bölge Müdürlüğü döneminde Osmaniye’nin gelecekte Türkiye’nin parlayan yıldızı haline geleceğini söylüyor, bu inançla çalışırken de OSB’de faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının yatırımlarını büyüteceğine dair sinyaller veriyordu. Ve nitekim Turgut Çalışkan’ın haklılığı bir kez  daha ortaya çıktı.

Osmaniye OSB’nin yeni yatırımlarla Türkiye’nin gururu olması, örnek bir OSB olarak gelişmesi için gece-gündüz çaba sarfeden ikilinin keyfi bihayli yerindeydi.

Osmaniye OSB’de uzun yıllardır görmek istedikleri tabloyla karşılaşmanın mutluluğunu paylaşan Yavuzer ve Çalışkan, “Tosyalı Holding’ ailesini tebrik ettiler ve darısı diğer büyük yatırımlara” dediler.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ilhan ata 4 Ocak 2015 Pazar
Tosyali-Toyo yatirimi ulkemize hayirli olsun. Her yatiriminda oldugu gibi Fuat Tosyali rakamlari yine sündürmus. Bu tesis 300 milyon $ slab ithal edecek. 300 milyon $ ihracat yaparsa ithalat=ihracat, yani cari aciga katki dogru degil. Toplam cirosu 500 milyon $ olacak, diger yardimci madde ithalati da dusuldugunde ithalati azaltmak icin en fazla 150 milyon $ katki saglayacak. Kamuoyunun dogru bilgilenmesi adina, saygilarimla.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet