Skip Navigation Links

Payas Belediye Spor'da 2 Transfer !

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Payas Belediye Spor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Belek Limak Atlantıs oteli tesislerinde sürdürüyor.

Spor   A+a-

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere Teknik Direktör Can Güven nezaretinde günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanan mavi beyazlı ekip'te futbolcular forma kapmak için büyük çaba göstermeleri dikkatlerden kaçmıyor. Yeni transfer edilen futbolcuların ise kısa zamanda diğer arkadaşlarıyla uyum içerisinde çalışması ise teknik heyeti sevindiriyor.

 

Başkan Ay, "İKİ FUTBOLCUYU RENKLERİMİZE BAĞLADIK"

Payas Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ay, "Sezon başında yaptığımız transferlerin ardından aldığımız talihsiz sonuçlarla birlikte ilk yarıyı istediğimiz yerde tamamlayamamanın üzüntüsü içerisindeyiz. İkinci yarı için bir takım önlemler almamız gerekiyordu. Daha önce prensipte anlaştığımız Kilis Belediye Spor'lu Mehmet Türk ile geçen sezonda bizim formamızı giyen ve ailevi sorunları nedeniyle Ankara Adliye Spor'a giden Ali Yakup'u tekrar takımımıza çağırdık. Bunlarla birlikte iki futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor. Kısa zaman içerisinde eksiklerimizi tamamlayarak takımımızı daha iyi yerlere getirmeyi arzuluyoruz" dedi.

 

Teknik Direktör Güven "HER FUTBOLCUMUZ EŞİT DEĞERDEDİR"

Payas Belediye Spor Teknik Direktörü Can Güven, "Antalya Belek Limak Atlantıs otelindeki ikinci yarı hazırlık kampımız neşe içerisinde geçmektedir. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yapmaktayız. Kamp yaptığımız süre içerisinde 4 hazırlık karşılaşması yapacağız. Bu karşılaşmalarda tüm futbolcularımıza forma giydireceğim. Yaptığımız kamp süresinde çok çalışan formayı kapar. Bunun için tüm futbolcularımız eşit değerdedir" dedi.

Bu arada Payas Belediye Spor, salı günü Sandıklı Spor ile ilk hazırlık karşılaşmasını Belek tesislerinde yapacak.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet