Skip Navigation Links

8GUNHABER.COM Uluslararası IMQS Sertifikasına Layık Görüldü..

Yayın hayatında 10 yılı geride bırakmaya hazırlanan 8gunhaber; ; internet gazeteciliğine getirdiği yeni soluk TV formatında yayını,

Medya   A+a-

zengin içerik ve hızlı habercilik anlayışıyla bölgesinin lideri, Türkiye’nin en prestijli internet gazeteleri arasındaki yerini aldı.

İnternet yayınları, kuruluş ve yönetim yapısı, içerik sağlama, güncelleme sıklığı ve güvenilirlik gibi başlıklar altında değerlendirildikten sonra, IMQS Sertifikalı Site tescil belgesini alarak yayıncılık kalitesini uluslararası düzeyde tescil ettirmiş oldu.

Yayına başladığı günden beri hızlı, tarafsız, dürüst, objektif ve cesur yayınlar yapan web sayfamıza, kısa adı IMQS olan "International Media Quality Standards Organisation" tarafından Uluslararası Medya Kalite Standartlarına uygunluk sertifikası verildi.

Siz okurlarımızdan aldığımız güç ve destekle bugüne kadar yayın ilkelerimizden asla taviz vermeden, dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı çizgide olacağımızı belirtir, tüm okurlarımıza teşekkür ederiz.

 

IMQS Nedir ?

IMQS, International Media Quality Standards Organisation (Uluslararası Medya Kalite Standartları) medya alanında kalite, eğitim ve yönetim standartlarını arttırmaya yönelik çalışmalar yürütmek üzere Dünya genelinde başta medya kuruluşları olmak üzere, sektör profesyonellerine hizmet vermesi amaçlanarak kurulmuştur.

Bu proje dâhilinde, bir süredir izlemeye alınan 8gunhaber.com İnternet yayınları, kuruluş ve yönetim yapısı, içerik sağlama, güncelleme sıklığı ve güvenilirlik gibi başlıklar altında değerlendirildikten sonra “IMQS Sertifikalı Site” tescil belgesine sahip olarak yayıncılık kalitesi belgelendi ve tescil edilmiş oldu.

 

Tarafsızlığa ve Objektif olmaya bağlı kalarak ilk yayın tarihimizden bugüne kadar siz değerli okuyucularımızın bize olan güveni ve ilgisi sayesinde 8gunhaber.com’u yaşattık ve yaşatmaya da devam edeceğiz.

 

Kamuoyu ve okuyucularımıza saygılarımızla…

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet