Skip Navigation Links

Sarıkamış Şehitlerini Kar Altında Anacaklar

Sarıkamış Harekâtının 100. Yıl dönümünde Belen Belediyesi ile Hatay Gençlik Merkezi, halkı Belen Atik Yaylası’nda buluşturacak.

Gündem   A+a-

Soğuktan donarak hayatını kaybeden Sarıkamış şehitlerini Atik Yaylası’nda kar altında anmak isteyen vatandaşlar için Hatay’ın her ilçesinden otobüsler kaldırılacak.

    Etkinliğe Herkes Katılabilecek

    Konu ile ilgili açıklamalarda bulunup etkinliğin koordinatörlüğünü Hatay’da İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün yürüteceğini açıklayan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, İskenderun’dan harekât saatinin 4 Ocak sabah saat 10.00’da Atatürk Anıt alanından olacağını kaydetti. Havanın soğuk olması dolayısıyla etkinlik saatinin fazla uzun tutulmayacağını açıklayan Keskin; “bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz Sarıkamış etkinliğine tün bölge halkımız davetlidir. Donarak hayatını kaybeden Sarıkamış şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Bizlerde o günün şartlarını yaşamak üzere kar altında Belen İlçesi Atik Yaylasında buluşacağız. Yürüyüş yapacağız. Saygı duruşunda bulunup şehitlerimiz için hazırladığımız şiirlerimizi seslendireceğiz. Belen Belediyesi ile beraber yürüttüğümüz bu çalışmada halkımıza aynı zamanda çorbada dağıtacağız. İskenderun’dan etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlarımız otobüsümüz 4 Ocak günü sabah saat 10.00’da hareket edecektir” dedi.

 

Sarıkamış Şehitlerini Kar Altında Anacaklar  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet