Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hayırlı Olsun İSKENDERUN

Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun Hizmet Binası kortej yürüyüşü ve düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gündem   A+a-

"Yerinden yönetim ve hizmet" sloganı ile çalışmalarını sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu amacını hayata geçirmek için eski YKM binasını kiralamıştı. Tadilat ve düzenleme çalışmalarının tamamlanması üzerine binada HATSU çalışmalarına başladı.

    Herkes Oradaydı…

    İskenderun Atatürk Anıt Alanında toplanan çok sayıda İskenderunlu Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı coşkuyla karşıladı. Törene Hatay Valisi Ercan Topaca, CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve çok sayıda siyasi parti ile Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldılar.

        Başkan Dingil’den Savaş’a Teşekkür

    Hatay Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalıştıklarını ve siyasi parti gözetmeksizin amaçlarının halka hizmet olduğunu kaydeden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Büyükşehir Başkanı Savaş’a teşekkür etti.

    Savaş: Asıl Olan Hizmet

    Hatay’ın Büyükşehir yasası kapsamına alınmasının ardından Hatay’da 15 ilçede hizmet binası yapım işlerini tamamladıklarını kaydeden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise; “yeni bir yapılanma sürecinde üzerimize düşen görev ne ise en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına Hatay’ın tüm ilçelerinde büyükşehir hizmet binalarını tamamladık. İskenderun’umuza yakışır bir hizmet binasını faaliyete geçirdik. Bizler için asıl olan vatandaşa hizmet. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

    Ortak Çalışma İle Tüm Sorunlar Aşılır

    Belediyelerinde devlete bağlı olduğunu söyleyen Hatay Valisi Ercan Topaca’ da, belediye, valilik ve hükümetin ortak çalışması ile tüm sorunların aşılabileceğine dikkat çekti.

    Dualarla Hizmete Açıldı

    Sona eren konuşmaların ardından Atatürk Anıt Alanından Sahil Kordonu üzerinde b ulunan HATSU Hizmet binasına kadar yürüyüş korteji düzenlendi. HATSU İskenderun Hizmet binası Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun dualarıyla hizmete açıldı.

 

 


 

Hayırlı Olsun  İSKENDERUN  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş