Skip Navigation Links

Başkan Hüseyin Sönmez'den Lütfü Savaş'a Teşekkür

Karma Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez, İskenderun?a yeni katılan daha önceki belde statüsündeki mahalleler olan Bekbele

Gündem   A+a-

Denizciler, Sarıseki, Azganlık ve Karayılan’da esnafların sorunlarının çözümü noktasında kendilerine katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu hizmet binasının açılışında Başkan Lütfü Savaş’a teşekkür eden Hüseyin Sönmez, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü ve hizmetlerini bölgede hissetmeye başladıklarını ve sorunların çözümü noktasında ivedi hareket ediliyor olmasının da memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Ocak’ta Esnafla Buluşma Var..

2015 yılının Ocak ayında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la esnafların buluşacağı bir istişare toplantısı düzenleyeceklerini belirten İskenderun Karma Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez, “Bölge esnafının dolayısıyla halkın huzurlu, mutlu ve güven içinde yaşaması için çalışmalarımıza devam ederken, sorunların ivedilikle çözümü için her türlü gayreti sarfediyoruz. Bizlerin sorunlarına duyarlılık gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bölgeye Banka Şubeleri Açılsın Diye..

Bölgede esnafların bankacılık işlemlerini yapabilmeleri için bankaların şube açmaları hususunda yürüttükleri çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Hüseyin Sönmez, 2015 yılının bölge esnafının sorunlarının çözümü noktasında atılım yılı olacağına olan inancını dile getirdi.

Her Türlü Katkı ve Öneriye Açığız..

Başkan Sönmez, Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş’la yapılacak geniş katılımlı toplantıda sorunları ve çözüm önerilerini içeren bir dosya hazırlığı içerisinde olduklarını belirtirken, tüm esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerine açık olduklarını da sözlerine ekledi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet